Blank.

9:53:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Lama mata renung....tenung...tenung lagi....

buat kali pertama dalam hidup..blank....blur...

"apa aku nak tulis ni..?"

pernah tak jadi kat korang...? sally sekarang tgh alaminya...buka bahagian compose new entry...pastu tenung dia...macam first time belajar tulis entry dulu...weh! blank! LOL....guna jadi blogger kalau blank gini..? hahahaha....


You Might Also Like

19 comments:

  1. akak tak sempat nak blank dah sally, sebabnya dah busy dan tak cukup kaki tangan kat office dah ni...muahahaha...chillex kay? jangan dipaksa, nanti datanglah ilham tu... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sudddenly takde idea la kak..hahaha

      Delete
  2. selalu je jadi camtu.... kalau jadik akk terus tutup blog pas tu tengok drama korea...hahaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...untung la sempat tgk cite korea kak oiii...!

      Delete
  3. Pernahhhhh. Sampai tak tau nak tulis apa..

    ReplyDelete
  4. pernah pernah selalu fikir apa yg nak d tulis kat blog kesayangan nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sama la kita asha! gimme five!

      Delete
  5. uish, mama banyak kali blank ni..hihi

    ReplyDelete
  6. fae always camtu hehe sebab tu x byk entry fae sehari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...kesian kat fae...xpe...nnt sampai la ilham tu...hehehe

      Delete
  7. selalu jadi macam ni sampai rasa nak tutup je laptop tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay...anim pun sama tahap sadis dengan sally...hahaha ^_^

      Delete
  8. Sabar jelah.. nnti ok lah tu.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!