Bintang kesayangan saya!

8:00:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Hehehe...percayalah...entry ni takde kaitan antara CNBLUE, mahupun Taufik Batisah atau Adam Levine...bintang kat sini merujuk kepada Najmul Asyifa' (Bintang Penyembuh)...hehehe...mmg makna nama dia gitu...so, sally kadang-kadang panggil dia bintang je..hahaha....

Sebelum ni sally ada bg tau yang dia dan Dayah merupakan best friend sally...tapi dorang berdua jauh...sorang di Penang, sorang kat Sabah...jadi bila sally ada masalah takde orang sally boleh pergi...dulu kalau kat kolej, ada masalah lepas je kat dorang dan otomatik beban atas bahu dah takde...


So, ni la bintang kesayangan sally...hehehe...muka anak mami sangat! hahaha...lepas sally tulis entry January 2014 ... A good start maybe..? .. Sally dapat tau yang Syifa' akan kembali sambung degree di KL...yeay! alhamdulillah...tempat nak lepaskan masalah dah kembali...hehehe....Dayah pun akan bercuti semester dalam minggu depan...well, I really love this year January...even ada lagi 2 paper nak kena hadap kan...

Hehehehe...I am truly happy with this news...like seriously happy! huhu...alhamdulillah...we gonna meet up again! I love you, Bintang!

You Might Also Like

18 comments:

  1. comelnya nama dia.. comelnyer... seriyesli comel sangat.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...amboi...bunyi macam comel sangat aihh..hehehe ^_^

      Delete
  2. cantik nama kawan sally..
    kim salam ek? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? kan..? time-time bengang...panggil dia "bintang"... :P

      Delete
  3. Hi bintang..best ada kawan baik kn sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sya! hehehe...sally tolong jawabkan...yup! lagi-lago kalau kwn baik comel mcm sally :P

      Delete
  4. inilah BFF sally tu ya.. semoga persahabatan yang terjalin akan terus berkekalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! ni one of la kak Aiza..hehe...insyaAllah...amin...aminn ya Rabb!

      Delete
  5. Replies
    1. Anak mami mmg muka sweet cik nor..hehehe :D

      Delete
  6. Replies
    1. Syabas untuk...? hehehe...thank you! :DD

      Delete
  7. yeayyy! mesti seronok kan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok sangat! sekarang ni tunggu aisya pulak datang KL!! hihi :D

      Delete
  8. nama yang sangat penuh dengan makna kan sally....ika pun excited kalau jumpa sahabat....the best feeling ever kan sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...arwah ayah dia yg bagi...ehee~ yup! the best feeling...lagi-lagi bila tu la tmpt kita lepas masalah...tempat bercerita :D

      Delete
  9. hehe syipot.. :D besties masa sekolah dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohoi...siapakah ini?? clueless.. yg panggil syipot adalah fhatin amira, ahlina, safarina... hey2...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!