Bila ibu pulang dari kampung.

3:42:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Keropok lekor losong dan ketupat palas yawww~
Hehehe...lupa nak bagi tau yang ibu sally dah selamat pulang ke KL semalam dengan cousin sally...ibu sempat la ke Terengganu untuk berjalan ke rumah adik dia...means makcik sally laa...setiap kali kalau ibu balik kampung sally akan pesan 4 benda which is ketupat palas, serunding daging & serunding ayam, budu dan jugak keropok lekor..hehehe....

Alhamdulillah...semua dapat...

p/s : tu masa breakfast pagi tadi...saje tunjuk waktu petang biar korang terliur...hehehe...jahat tak..? : )

You Might Also Like

34 comments:

  1. meleleh air liur nampak..sally jahat :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape jahat..? sape..? sape..? sally ke..? hehehe ^_^

      Delete
  2. saje je sally kn nk goda2 di petang hari ni....acu tengah puasa ni tau...x baik tau...

    ReplyDelete
  3. nyummy ! zara suka mkn serunding.. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan...? makan dengan nasi panas-panas pun layan wooo~

      Delete
  4. Sedap2 semua sally,sally asal mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally asal KL kak atien tapi ibu mmg pure Kelantan :)

      Delete
  5. keropok lekor yang baru digoreng mmg umphhh makan time masih panas hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan fae..? perghhh~ mmg layan la makan pagi tadi...hahaha

      Delete
  6. Replies
    1. alorh...cik nor dok kelantan pun...hehehe :D

      Delete
  7. sedapnya. nih yang betul2 terliur nih. hehehe..

    ReplyDelete
  8. sooodappppp.. especially ketupat tuuuuuu.......... mengidammmmm .. nak jugakkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai akak je dah habis...hahaha...nampak tak kejam dia..?

      Delete
  9. Replies
    1. lama dah kot sally tak makan ni..hehehe

      Delete
  10. keropok lekor tu macam sedap :l

    ReplyDelete
  11. sedapnya kak sally...kasi sini sikit ma..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. come dayah come! meh ambik kat rumah meh :D

      Delete
  12. dr tganu, kopok lekor tu wajibbb. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..? pastu kalau ada satar lagi layan...ohhh maaiiiii~

      Delete
  13. keropok lekor !! tahu kan fav hana? huhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kampung Baru tu berlambak makanannya dik..hehe :)

      Delete
  14. untunglaaaa dapat makan kopok lekor..hihih

    ReplyDelete
  15. eeee jahatnya. mmg sakit hati hiihihihi

    ReplyDelete
  16. wah.. sedapnya breakfast tadi sally.. nak sikit keropok lekor terenganu tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah hbs...hehehe...

      *nampak tak kedekut sgt?

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!