Bila ibu balik kampung dan tinggal anak dia.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments




STRESSFUL!!!

Hahaha...since hari selasa lepas lagi ibu dah balik kampung ikut sepupu sally yang bercuti panjang....dah la for the whole week ni sally cuti jugak...tapi sebab ada paper hari Rabu dan ada event esok dengan +Ainim Suju ....

Aigooo~ kena tinggal dengan ibu...terpaksa la berdikari...selalu balik kerja je ibu dah siap masak...ni balik pergi mana-mana...abang sally buat muka seposen sebab lapar...terpaksa la adik buat buat-buat rajin g dapur masak...kang kalau suruh makan maggi, banyak bunyi pulak...hahahaha....

Tu kat atas tu dorang berjimba dekat pantai depan rumah nenek sally...hehehe...untung la rumah dekat depan pantai...dengki!!

^_^

You Might Also Like

16 comments:

  1. alahai kesian nya. dah la sally 24 jam berkepit dengan ibu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe kak! malas nak masak...hahahaha... :P

      Delete
  2. Datang klik ikln nuffnang: IKEAMalaysia

    Seronoknya bermain di pantai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nasuha! hehehe...tu la...mak dia sanggup tinggal anaknya :(

      Delete
  3. lihatlah betapa pentingnya ibu.
    yg abang tau buat muka je.
    cer dia masak jugak nak tengok.
    =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tau xpe Gee!
      abang sally tu sanggup lapar daripada cari makan...
      kalau tak sembah depan dia mmg idok la kan :P

      Delete
  4. Kenapa tak ikut balik kampung? :)

    ReplyDelete
  5. kita tengok pun dengki sebab dah lama sangat teringin nak main pantai

    ReplyDelete
  6. Hahahaahah kesiannya kak sally :p
    hihihih bestnya tepi pantai hm lama dah takgi pantai hihi

    ReplyDelete
  7. Terpaksa berdikari sendiri bila ibu takde kan.. hee

    ReplyDelete
  8. sy baru je g lepak2 kat pantai semalam. :P

    ReplyDelete
  9. kena lah masak sendiri yerr... heheee :DD

    ReplyDelete
  10. sampai hati ibu hahahahha
    duk rumah diam2 ye sally ihiks

    ReplyDelete
  11. kasihannya sally.. jangan nakal-nakal ibu takde tu.. hihi..

    ReplyDelete
  12. ini macam, kena belajor masaklah sally..masak korea pun ok kutt

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!