Babies.

6:30:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Pernah kena camni..??

Sally pernah la kena 2-3 kali...tapi yang pelik bila tak kena layan baru sally kena...kalau sally layan dari awal takde pulak kena...hehehe....

Ibu-ibu kat luar sana tu...kenapa baby buat camni ek..? macam curious!!

You Might Also Like

13 comments:

  1. hahaha macam2 kerenah si comel !

    ReplyDelete
  2. selalu jugak kena macamtu. terasa kot, rasa mcm baby tu tak suka kat kita je T_T

    ReplyDelete
  3. Because we're strangers.. Hehe :)

    ReplyDelete
  4. i love babies!!!
    but i hate crying babies heheheheh

    ReplyDelete
  5. selalu jugak kena.. haha, nakal tu. sepemahaman sayalah yang tak berapa nak paham sebab depa tak biasa dgn kita. tu pasal depa nanges.. :)

    ReplyDelete
  6. dia tak biasa kot. bila tak biasa tu jadi takut. hmm.. entah lah..

    ReplyDelete
  7. ika pun pernah sally....ika rasa myb sebab baby tu xknl org kut....mcm ika bseny yg first time jmp tu laa yg gitu...kita senyum pun dy dh nk ngis..miahahaha
    klu mcm ank mkcik ika sume..ok je pula...smpi xleh berenggang kdg2 tu..nk berdukung aje....huhu

    ReplyDelete
  8. kita kalau baby tu nangis kalau kita say hi..tetibe fikir aku ni monster ke? hahha

    ReplyDelete
  9. uniknya baby.. akak sampai sekarang tak reti layan baby..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!