Alololo...Kesian~

4:30:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Mungkin dah ramai yang tengok gambar ni...tapi sally suka sangat tengok gambar ni...dah la papa singa handsome....hehehe...

  1. Baby singa gigit ekor papa singa sebab nak gurau...
  2. Papa singa marah, pastu nak kejar baby singa....
  3. Papa singa dapat tangkap baby singa, kira macam nak marah la kan...
  4. Papa singa kena marah dengan mama singa... (Singa pun takut bini wooo~!)
Kesimpulan kat sini...keluarga tu selalu buat kita rasa selamat...sally rasa sangat happy bila berada dekat dengan keluarga sebab kalau ada masalah...boleh mintak pendapat kan...sebab selalunya point of view daripada keluaga mungkin sangat berbeza dengan pendapat yang kawan-kawan sebaya kita bagi...ada lebih sikit la kadar rasional dorang berbanding kawan-kawan...

Hehehehe...korang rasa benda yang sama tak...??

You Might Also Like

19 comments:

  1. kita duk berjauhan dgn kluarga..apapa pun kluarga memnag menjadi keutamaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...? Tapi skrg ada byk cara nak berhubung... :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe...keluarga binatang selalu buat benda yang comel.... :)

      Delete
  3. betul.. bila berjauhan ada masalah, rasa sunyi sangat.. buntu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm...mana-mana kita pergi..family tetap dlm hati kan mama...

      Delete
  4. comey..pndapat keluarga ngan kawan pasti berbeza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak atien...sally pun selalu mintak nasihat dua belah pihak...baru buat conclusion.... :)

      Delete
  5. dah tgk gmbr tu kat fb hehe

    x kira pendapat dari siapapun, we must know camne nak balance the positive and negative impact from the opinions we heard.

    ReplyDelete
  6. segarang-garang raja rimba pon takut kat bini dia weh la.
    dah hilang macho tu sikit.. haha.. ;)

    family is everthing kan cik Sally ..

    ReplyDelete
  7. hehe... bukn tkot.. syg bini je tu... ;p

    ReplyDelete
  8. Bukan takut, berlakon je tu.. Hehe..

    ReplyDelete
  9. hahahaha. comel! garang betul mak singa tu. ni mesti queen control ni. hehe

    ReplyDelete
  10. miahahahaha.....kesianny papa singa...

    ReplyDelete
  11. menarik kisah singa ini sally.. kehidupan bekeluarga emang macam tu juga kan..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!