1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

9:39:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

Buat pertama kalinya, blog ini menganjurkan giveaway sempena menghargai para pengikut dan juga pembaca blog Ainim Rashihah. Sebagai salah satu usaha untuk menghargai sokongan kalian semua, Ainim nak adakan giveaway pertama blog ini.


Semua orang boleh sertai giveaway ini, tapi kenalah ikut syarat-syarat berikut:

1. Follow blog Ainim Rashihah, Add To Circle Google+ Ainimsuju, Follow Twitter Ainimsuju dan Like Fanpage Blog Ainim Rashihah
2. Buat satu entri bertajuk 1st Mini Giveaway by Ainim Rashihah
3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
4. Tinggalkan URL entri kalian ke dalam ruangan komen ini.
5. Tarikh tamat giveaway ini ialah pada 30 Januari 2014.

Pemenang akan diumum pada 6 Februari 2014 dan pemilihan pemenang adalah melalui random.org

You Might Also Like

25 comments:

  1. selamat bersegmen hehe fae dah join GA ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks fae! good luck utk fae jugak tau :)

      Delete
  2. wah wah nak join ni gakk hehhehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Sally,
    Thank you join segmen kita ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Ainim...welcome! no problem la...benda senang :P

      Delete
  4. Replies
    1. thank you hana!! best of luck jugak utk keja :)

      Delete
  5. all the best ek sally, aikk apasala lambat plak ni...ekekeke...terlepas flight ke dengan yong hwa... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...semalam away from computer la kakak :)

      Delete
  6. Replies
    1. thanks kak Aiza! akak tak join ke..? :D

      Delete
  7. Semoga berjaya...nak join jgk ni...

    ReplyDelete
  8. Terima kasih kerana join GA saya. Senarai pemenang dah diumumkan hari ni. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/02/senarai-pemenang-1st-mini-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!