Hurmmmm ~

7:59:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments


memang la orang kata...bila kita marah, syaitan tu suka sangat dekat dengan kita...sampai satu tahap kita tak sedar apa yang kita dah buat...apa yang kita dah cakap...bukan semua kemarahan tu harus dilempiaskan...mungkin ada sebab kenapa kita marah tapi kemarahan tu adalah kelebihan syaitan...

Marah kalau berpanjangan...membawa binasa kepada diri kita dan orang sekeliling kita...mungkin kita tak sedar apa yang kita buat, apa yang kita cakap akan menghantui orang disekeliling kita...mungkin juga sebab bahasa kita yang "indah" dengan memaki orang, membuatkan ahli keluarga kita di pandang hina...

Marah tu kalau di lempiaskan dengan cara ambil wuduk dan solat, insyaAllah perasaan tu akan bertukar menjadi kekuatan iman dalam diri kita...

Bersabar kan sebahagian dari iman..! ^_^

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

'Dulang' Girls dah nak start bekerja.

12:18:00 PM Sally Samsaiman 38 Comments

Walaupun dalam kesibukkan nak exam...tetap la kena tunaikan janji...eh, lupa ek..? boleh baca entry 'Dulang' Girls.. dulu...untuk kasi ingat....hehehe....

So, hari ni merupakan hari kejadian..hehe...eh, nak tengok camne kain pink tu bila dah jadi baju...? taraaa~


Yea...mmg model tu gitu je bentuk dia...mmg comel...kan..? mesti korang sokong sally comel kan..?? -_-'

Hahahaha...nanti sally update lagi pasal majlis ye...sekarang nak kena bersiap...jap lagi majlis nikah pastu terus kenduri...tak boleh nak happy sangat bila terkenangkan paper pertama lusa...

stress!!

38 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!