Bas oh bas.

8:12:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments

Tau tak perasaan orang yang nampak bas dia dari jauh, lagi berapa step nak naik...suddenly bas tu jalan... I was like....

''weh bas! Tak nampak ke saya berlari anak nak kejar awak..?''

Okay, I'm so pathetic.


40 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Fast & Furious 7 bakal ditayangkan pada April 2015

1:34:00 PM Sally Samsaiman 44 Comments

Kesinambungan daripada entry Wordless Wednesday sally yang lepas...sally ada pos satu gambar yang menunjukkan tarikh FF7 bakal ditayangkan....sebelum ni pun sally ada jugak cerita pasal perkembangan filem ni dalam entry Justin Wan arah filem "Fast 7" ..

Sally mmg ikut perkembangan Fast Furious daripada sejak pertama kali dia release beberapa tahun lepas....

 

Teka-teki tarikh tayangan filem "Fast & Furious 7" akhirnya terjawab selepas produksi filem ini yang telah dihentikan buat sementara waktu kerana salah seorang pelakon utamanya, Paul Walker maut akibat nahas jalan raya pada November lalu. Berita ini diumumkan oleh pelakon utama Vin Diesel menerusi laman sosial Facebook miliknya dengan memuat naik sekeping foto bersama Walker ketika penggambaran babak terakhir mereka.

"Fast & Furious 7" akan ditayangkan pada..... 10 April 2015!" - Vin Diesel


Filem ketujuh daripada siri popular yang sebelum ni diarahkan oleh James Wan, dan yang kini bakal diarahkan buat pertama kali oleh pengarah Justin Wan yang mengisahkan perlumbaan kereta ini pada awalnya dijadualkan untuk tayangan pada 11 Julai 2014 namun tergendala apabila Paul Walker, 40, watak utama yang memegang watak sebagai Brian O'Conner dalam filem ini telah terbunuh dalam kemalangan jalan raya.

Selepas nahas tersebut, Universal Pictures telah menangguhkan produksi filem tersebut dan akhirnya kembali disambung dengan kehadiran adik kepada Paul Walker, Cody Walker yang telah diberi kepercayaan untuk menggantikan watak abangnya sebagai Brian O'Conner...

Walaupun masih terkejut dengan kematian Paul Walker, tapi sally still happy sebab penggambaran filem ni dah kembali disambung...mau tak nya, masa FF6 keluar, sanggup sally g tengok wayang sorang sebab tak nak ketinggalan...hehe... so, I'm really counting days! ^_^

44 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bangun pagi,baca buku.

6:31:00 AM Sally Samsaiman 35 Comments

Huhu...saja update entry sekejap..penat mata nak hadap QMT ni..huhu..mmg kebiasaan sally bangun pagi instead of berjaga malam...kalau nak study malam..? Baru bukak buku mata dah layu...bangun awal pagi atleast kita menunggu Subuh kan..? So, takdela rasa nak tido balik...well even mmg ada rasa mengantuk...tapi org kata waktu pagi ni otak tgh fresh...membaca ke mengingat tu senang je masuk...InsyaAllah...

Okay..nak Subuh kejap, before sambung study pastu nak siap g kerja..huhu...


35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!