Ok, rasanya ni yang terakhir.

5:06:00 PM Sally Samsaiman 51 Comments


Yeay! setelah puas menggodek beberapa minggu..hehe...amboi...sampai berminggu...sally rasa ni la yang terakhir...yang sally akan cuba kekalkan...yes I meant it! kekal! huhuhu...Walaupun sally menderhaka kepada warna biru...sally tetap masukkan sikit biru...so, tema kita purple blue la...okay tak...??

Ohh...camne sally print screen panjang camni...?? Sally belajar daripada blog kak +Mia Liana ... boleh usha tutorial kat SINI...aplikasi ni namanya Awesome Screenshot...Korang try la nanti...selari dgn nama dia, AWESOME!


by the way....saja nak kasi tau...sally dah ada fanpage dekat Facebook...kepada yang mana belum tekan like tu...boleh la tekan...hikhik...yee...yeaaa...mmg sally tgh promote diri sendiri...but who cares..?? Kalau nak follow twitter sally pun dialu-alukan...tapi sally tak aktif sangat twitter...Sally lebih aktif kepada Facebook, Twitter dan jugak Instagram..hihi...

p/s : Lepas ni kurang post sikit ye...nak fokus study...ewaahhh ~


51 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CPUV Pertama!

3:20:00 PM Sally Samsaiman 37 Comments

Bekali-kali sally tekankan dalam diri...

"Bila first time aku dapat CPUV nnt, aku tak nak buat entry...nanti semua orang gelak..!"

okay, sally buat jugak entry...hahahaha...


Dah masuk 6 hari dah CPUV ni bertapak...tapi sally baru tau...hahaha...sedihnya titew...hahaha...ni mesti sebab kita merajuk dengan Nuffnang ni..hahahaha...so, kepada yang nampak iklan ni menari-nari dalam blog sally...mohon klik ye...sape tak klik, tak nak kawan! hehehe...

Sayang korang!! ^_^

37 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sambut tahun baru dengan Exam!

1:20:00 PM Sally Samsaiman 33 Comments



Well, seperti yang semua orang tau...Sally merupakan pelajar degree part time...so, final exam dah menghampiri...kalender CNBLUE kesayangan sally tu pon awal-awal dah kena conteng denngan jadual exam....

Paper pertama pada jari isnin depan bersamaan 30th December 2013...huwaaaa...kenapa la cepat sangat masa berlalu...dah la hujung tahun ni merupakan masa-masa yang paling banyak kerja kat office...tapi dah namanya pun student....final exam tu mana boleh nak elak kan...??

Mintak tolong korang doakan sally boleh jawab exam dengan tenteram ye...sebab subject yang pertama ni sally sangat la tak yakin...serius...sangat tak yakin....mungkin sebab terlalu banyak benda yang kena ingat...lagipun sally tak minat subjek Math...huhu...

Kalau sally tak blogwalking tu, mintak maaf ye... ^_^

33 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Okay, rindu CNBLUE.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 34 Comments


Okay, entry ni entry rindu...huwaaa...lama rasanya takde post pape pasal jadual cnblue...lately dorang takde banyak aktiviti pun...cuma ada 2 konsert kat Japan, release album Japan (Present), aktif dalam Cheongdamdong 111...eh, korang tengok tak Cheongdamdong 111..? Cheongdamdong 111 ni macam reality show yang tunjuk kehidupan artis dibawah FNC Entertainment...dia macam reality drama la... korang boleh baca kat sini...

Tahun 2014, CNBLUE akan kembali aktif untuk world tour dorang...cuma kali ni lebih ke arah Amerika Latin, Chile...yang ke arah sana la...mungkin takde ke Asia atau spesifiknya takde Malaysia...eh, takpela...biar sally g jumpa dorang pulak kat Korea...okay tak..?

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kenaikkan Kadar Tol Mulai 2014 !!

9:10:00 AM Sally Samsaiman 29 Comments

Hehehe...maaf ye...pepagi dah naikkan kadar stress korang...bukan apa...Sally hanya rasa terkejut dengan kenaikkan yang bagi sally terlalu tinggi...Sally bersyukur sebab jalan yang sally nak kena lalu sehari-hari untuk ke tempat kerja tak memerlukan sally memalui jalan yang bertol....untuk ke UiTM pun sally melalui laluan MRR2 dan hanya melalui tol KESAS...yang mana telah diturunkan kadar tolnya pada April 2013 yang lepas...


 Sally harap yang mana yang melalui tol-tol kat atas ni jangan la stress ye...anggap jela cubaan..huhu...jangan lupa mohon BR1M ye...rugi kalau tak mohon..hehehe....

p/s : Malaysia -_-'

29 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!