Wordless Wednesday!

2:01:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments


Counting days!

31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


p/s : Miss him badly...

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Melawat Ayah Itah.

6:33:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments

Lepas balik kerja semalam...sally dengan beberapa rakan kelas singgah ke hospital untuk jenguk ayah Itah...Itah ni one of my best friend, sally kenal dia daripada darjah 2...mula rapat dengan dia masa kami form 3, time tu dia la kawan sally...makan, minum, meniru dalam kelas, g tandas...semunya...semuanya dengan dia...dia kira partner in crime la...senang cerita...

Actually ayah dia masuk wad since lepas kami balik daripada wedding di Melaka...meaning that dah hampir 3 minggu ayah dia masuk wad dan kami baru datang melawat...pada awalnya nak melawat tak boleh sebab ayah dia dimasukkan ke wad ICU...so, hanya mampu tunggu dan doa dari jauh...

Sally dengan dia jarang berhubung, tapi dia akan contact sally bila dia boleh sense ada something wrong jadi kat sally atau sally tgh bersedih...rasa macam hopeless bila takde disisi dia masa dia tgh sedih camni....


Sempat lagi ambik gambar...hehe..kalau dah blogger...g memana mesti nak ambik gambar...sempoi je ayah dgn mak dia...semoga ayah itah cepat sembuh..InsyaAllah...

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!