Again.

8:30:00 PM Sally Samsaiman 39 Comments


Masa jumpa dengan Ain kelmarin...dia beli benda ni...ada lanyard Doraemon dengan payung...hehehe...biasa la budak baru dapat duit PTPTN mmg gitu...hold hadiah birthday selama mungkin baru kasi...hahaha...

Masa tahun 2011 kalau tak sila sally, time still tengah study kat KPM Beranang...masa birthday sally berderet barangan Doremon sally dapat....daripada buku, bantal, keychain, payung, lanyard, plushie and entah pape lagi yang sally dapat time tu....so, skrg mmg banyak la barangan doraemon sally...hehe...alhamdulillah...walaupun kadang-kadang terasa macam dah matured and tak layak dapat benda yg comel-comel gitu....

39 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

thousand post. million thanks.

7:30:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments


Hehe..Sally baru perasan dah cecah 1000 post dah blog sally..siap berfikir...ape benda la yang sally coretkan dalam blog ni..huhu...mungkin hanya ada beberapa entry yang berguna buat pedoman...yg lain..? Entah la...


Selfie sally masa blk kerja...hari no banyak keja..hehe..tak sempat nak lunch pun...balik terus migraines sebab lapar..huhu...mau tak nya, minum coffee je pagi tadi..lepas ni nak mandi, pastu nak makan..hehe...

P/s : thanks sebab sokong blog sally..hehe..smpi seribu post dah..

31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Ddukbokkie.

2:18:00 PM Sally Samsaiman 50 Comments


Eh, geram pulak dengan Ain ni...ada ke patut dia g makan Korean food without me..? Sepatutnya Sally ni partner in crime dia kalau bab makan..sampai hati dia..sampai hati...hihii...

Dia share kat whatsapp semalam...dia g makan dengan pakwe dia kat OU..huhu...katanya lagi sedap daripada yang selalu we olls makan kat Ampang Point...mungkin ke sedap..? nanti boleh la try g makan sekali..tapi nak ke OU tu yg malas..terasa kejauhhannya la haiii....

So, sape pernah makan ddukbokkie yang sedap..? meh share tempat meh..hihi...

50 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hari ni hari Isnin.

12:22:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments




Hehehe....tajuk dia macam takde orang tau hari ni Isnin...biasa la...hari Isnin je masing-masing seret kaki nak g kerja kan...? Hari ni Sally g kerja daripada KL...sebab semalam meneman seseorang kat KL...so, hari ni g kerja bukan daripada rumah...sempat lagi curi masa berlari ke Starbucks nak cari "dadah" favorite sally. Caramel Mocchiato! Mohon abaikan pakwe Sally punya gambar belakang tu...



Kakak ipar Sally suruh cuba Toffee Nut Latte yang tengah tu...katanya sedap...tapi yg ni utk limited time only...or specifically for Christmas only...serius macam sedap je...toffee tu lebih kurang je rasa dengan caramel...tapi more creamy laa...bagi sally...



Pandangan daripada dalam bas tadi..hehe...tetiba masa berhenti tu betul-betul sebelah KLCC...dah lama tak berada dekat KL masa pagi-pagi camni...kalau dulu masa kerja kat KLCC, sebelum matahari naik lagi dah bertapak kat KLCC tu...hihi...serius masa ni teringat kenangan lama masa zaman-zaman hingusan...How fast time flies...right..?

“No matter how much time passes, no matter what takes place in the interim, there are some things we can never assign to oblivion, memories we can never rub away.”
Haruki Murakami, Kafka on the Shore

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!