Purple!

9:23:00 PM Sally Samsaiman 47 Comments

Tetiba hari ni dapat inspirasi nak keluar daripada kepompong warna biru...so, hopefully berkekalan la gamaknya...hahahha....serius nak tukar warna tadi terfikir....betul ke boleh nak hidup tanpa warna biru..? Like seriously serious...???

Hahahaha...header tu still in progress lagi...nanti kalau dah ada masa baru boleh nak buat yang vogiee the vassss punya header....ye, sila maafkan saya kerana anda akan melihat perubahan setiap kali masuk blog..hehe...

kepada +Aefa Aerisya & +Nurul Farahizzati .... sila maafkan saya kerana berpaling daripada warna biru...hahahaha...semoga anda bahagia dengan warna biru...hahahaha...tu diaaa...dah macam putus cinta dengan warna biru dah haaa...

ke nak pakai warna hijau...?


47 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy Birthday Papa Zara...

1:31:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Hehehe....tetiba promote nama anak dia kan instead of ayah dia...Hahahaha....hari ni merupakan birthday bro Eraz Fadli yang ke berapa ..... yang tu rahsia...

hehehe...sebenarnya sally suka g jengah blog abang eraz sebab nak tengok budak Zara yang comel tu...hehehe...sorry abang Eraz...interest sekarang kat Zara je...sebab dia lagi comel!


To bro Eraz, happy birthday...may Allah bless...semoga dimurahkan rezeki...

^_^

42 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!