Kahwin.

9:54:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Punya malas nak cari tajuk...currently ada kat rumah kawan ibu...anak dia nikah malam ni...sally dengan pengantin lelaki dan perempuan mmg kawan dr zaman kolej lagi...huhu...

Skrg tgh dgr khutbah daripada tok kadi..hehe...jemputan pun kena dgr jugak..hehe...xpela...buat pedoman jugak...nak tulis kat sini pun malas...haha...nanti sally cerita lain ek pasal majlis malam ni...



30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Mimpi Lagi...?

4:34:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Ehem...hari ni lambat sangat update...sebab sally tgh update baki cuti staff...ye semua staff yang gila ramai ni...separuh hari nak settle kan sebab dah nak bawak kedepan cuti yang mana ada, belum kira yang unpaid leave...huhu...okay, macam dah lari tajuk dah ni....

Mimpi lagi..? Sally rasa rata-rata daripada kita mesti bila tidur dimalam hari akan bermimpi, tak kisah la mimpi apa...ada yang mimpi kena kejar hantu, ada yang mimpi tetiba berlakon dalan cerita The Inheritors...tak kurang jugak yang mimpi berkahwin, mengandung dan sebagainya....

Sally pun tak lari daripada situasi diatas... Sally pernah bermimpi jadi ahli kelima Hawaii Five-0, pernah mimpi jumpa dengan Jung Yong Hwa yang mana mmg jadi kenyataan....Sally jugak pernah mimpi dapat sambung Master di luar negara....pernah jugak bermimpi pasal ular....Banyak gaya la sally mimpi...kadang tu sally update dlm blog...kadang tu tak update....tengok mood...hehe...

Sepatutnya sally cerita pasal mimpi ni semalam sebab ni mimpi kelmarin...hehe...macam lambat sangat ek..? tapi sebenarnya takde la mimpi yang hebat sangat pun...cuma mimpi sampai ke Korea...huhu...mungkin sebab dah teringin sangat nak pergi kan...tu yang gitu mimpinya....tapi serius mmg best la mimpi tu...because I've travel most of the places that I've watch in the movie or drama...nampak tak..? nak mimpi pun kena tempat yang kita tau je...hahahaha...


Takde pulak nampak kelibat Jung Yong Hwa atau kumpulan CNBLUE, jauh sekali semua cast dlm Running Man...mungkin semalam cuma Allah nak bagi kesempatan untuk gembira...gembira bila terkenangkan environment di Korea...masa tu tgh musim luruh...rasanya la sebab tak nampak macam winter pun...tetiba macam dalam dunia ni ada 2 musim je kan..?

Kak Nadia dah ajak ke Korea bulan Oktober tahun depan...nak ikut ke tak ni..?


42 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!