Cuba teka..?

10:05:00 PM Sally Samsaiman 60 Comments


Beli dia masa kat pasar mlm semalam..beli sendiri ye..bukan encik zaidi yg belikan...hehe....sebab nampak dia comel...

Sape tau ni ape..?

60 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Ohhh...baru tau....

3:15:00 PM Sally Samsaiman 52 Comments

Yeay! Siapa yang dah baca entry Terdetik dan jugak Pasar Malam Semalam ..

Meh nak sambung kisah cinta dua benua ni...ehee...amboi! jauh sampai dua benua...hahaha...semalam hari Rabu...hari ke pasar malam...hari kita membeli ikan...hari kita membeli keropok lekor yg sedap dan hari untuk berjumpe kekasih gelapku...

Eh, sesuka hati panggil kekasih gelap...yela...jumpe kat pasar malam kan...so, gelap...hahaha...cuma bezanya semalam jumpa kat Speedmart...okay...kali ketiga, eh kali keempat ye jumpa...

hoooray! dia tegur Sally dulu...so, kurang sikit rasa janggal....kan...semalam cuma short conversation...sebab dia macam kejar masa....okay! dia tanya nama kita...kita suka! tapi kita cakap nama kita Siti instead of Sally...kang dia kata budak dtg dari planet mana pulak nama omputih...hahaha...eh, kita tak tipu ek...mmg nama kita ada Siti...tak caya tnya kak +Lieya Von Jay ...

Borak pasal dia tinggal mana, keja ke...bla bla...almost 10 minutes jugak sbb sambil beli barang sambil borak...tetiba dah macam kawan baik pulak kan...padahal baru je jumpe 3-4 kali...

elehh...korang nak tau nama dia kan..? ke sally sorang je yang nak tau nama dia..? -_-'

So, encik baik hati tu nama dia Zaidi...orangnya putih...dalam lingkungan umur 20-21...berpangkat adik rasanya...sebab muka dia baby faced sangat...okay, terasa diriku tua...sadis! Kita takmo jadi kakak.... -_-'


52 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Song | Nicholas Teo - Little Turtle

12:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

This song is for a person
The sound of the song replaces words
Deep love increases and not decrease
The moment that I kiss her face
The ground spins and the sky whirls
The feeling of love
Is even sweeter than cherries
Our eyes send out lightning
With the ability to exceed the limit
Allowing people to forget the seasons
Love has become a classic
For him to give up all the love blame
I want you to be my little turtle forever
I love you
Everyday


p/s : Ni lagu cina tau..bukan Korea..hahaha...guess what..? Sally hafal lagu ni....hahaha...kalau la masa ujian lisan Mandarin, cikgu kasi nyanyi...mau terus dapat full mark kot!

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Khamis yang blur.

9:42:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments

Setiap hari memandang kalender....makin lama makin dekat dengan tarikh final exam...tetiba jadi blur...tetiba rasa macam tak yakin nak hadapi peperiksaan...serius...semester ni sally rasa sangat lost...macam kena baling kat pulau tengah laut tanpa makanan...gitu la gamakmya ke-lost-an sally ye...


Hujung bulan ni bersamaan 30th December...paper pertama semester ni...huwaaaa....takot rasanya nak jawab exam...rasa macam belum habis prepare dengan semua soalan.....

okay, nak nangis.


28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!