Lepas kempunan.

6:54:00 PM Sally Samsaiman 37 Comments

Alhamdulillah...hehe..akhirnya...lepas gak kempunan nak makan Korean foods..nak masak tu boleh...tapi kan...kita kan...malas...kalau confirm kawen dgn yonghwa baru kita rajin..hahaha...okay, jokes!

Hari ni berdua dengan ain..hehe...dia mmg partner in crime kalau bab-bab makan...lagipun belanja dia sebab birthday dia hujung bulan lepas...nak beli hadiah, macam xtau nak beli ape..hehe...belanja makan pun okay kan..?





Hehe...muka yang flawless tu hasil daripada camera 360...haha..abaikan...

37 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hello #1213

11:30:00 AM Sally Samsaiman 34 Comments


Kenapa review...?

Sebab sekarang kan bulan December 2013... (1213)....
Saje laaa...lagipun kan dah masuk akhir tahun...saje nak review kawan-kawan....sally pun buat kali pertama nampak kakak ni....masuk blog dia...jom terjah sesama!

http://msredcheesecake.blogspot.com/

 Sally rasa dia pangkat kakak ni..hehe...banyak cerita pasal 'boyfriend' dia yang kecik comel tu...kalau kat dunia maya dia dikenali sebagai 'msred'....tapi kat Facebook page tu ada tertulis nama dia "Iza"...so, sally assume nama dia kak Iza la kot..hehehe...sorry kalau salah ye...

so, jom terjah blog msred...boleh tambah kenalan...sambil tambah followers...mengutuhkan lagi ukhuwah sesama blogger...hooray!

p/s : klik je kat header dia tu...sepantas kilat sampai ke blog msred!

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Perancangan buat Master kat luar negara.

10:08:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments

Tau tak semalam sally mimpi ape..?

Sally mimpi sambung Master kat luar negara...tapi negara mana tak specific la...yang penting dok bantai speaking omputih je kat sana...hehehe...

Bila bangun dari tido, terus cakap dgn ibu...

"Ibu, kalau nak sambung master kat luar negara boleh tak..?"
"Boleh je...asalkan pandai jaga diri...kamu tu bukan reti nak jaga diri sendiri...!"

Hehehe...yes! dapat green-light daripada ibu...hehehe...

okay, sekarang nak g buat research sikit..hehehe...


31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!