Melepak lagi..

11:54:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Hari ni meneman kak mia lagi...dah penat membebel dengan kak mia dan ainim..hehe..biasa la..kalau dah bertiga..habis gosip satu Malaya keluar..serius! Hehe....

Okay...sally dah mengantuk...nak tido..esok nak keja...fuhhh...belum sampai office lagi dah confirm kerja banyak...sape nak tolong buat...? Hehe...


Good night! Have a nice dream..love and hugs!

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

hoooraayy!

2:29:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Lambat bersiaran..hari ni Selangor cuti..so, sally pun cuti la..sape cuti hari ni...? Yang mana yang kerja tu..jangan curi tulang..okay..?

Lately ni sally tak berapa ada masa nak update blog..sebab dah kena prepared untuk Final exam hujung bulan ni...kelas pun belum hbs..exam dah dekat..banyak chapter nak kena cover...

Sorry la kepada yg dtg berkunjung..sally masih tak dapat nak blogwalking...entah-entah nak update blog pun susah lepas ni..update ke tidak...

So, amik gmbr sally ni..kot-kot rindu..hahahaha....


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!