2014 CNBLUE BLUE MOON WORLD TOUR (January Schedule)

5:00:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Yeay! Blue Moon World Tour diteruskan...tapi kali ni more to Europe & America Latin...destinasi pertama ke Mexico (January 26th in 2014), Peru (Jan 28th), Chile (Jan 31th)...

okay, jangan risau...kali ni sally tak meroyan nak ke sana...sebab jauh bebenor haii...tapi still berharap dalam schedule dorang lalu ke Malaysia..hehe..ni baru America Latin untuk bulan January..hehe..ada lagi 11 bulan kan...

tak salah berharap..kan..?

Official Poster BLUE MOON WORLD TOUR in PERU

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Melaka, here we come!

12:01:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Sekarang ada kat seremban! Kami dah otw ke Melaka sekarang...doakan perjalanan kami ye..hehe..may Allah ease everything for today...kami kena jadi wakil pengantin lelaki...so, nak kena sampai before pukul 1pm...hehe...meh tengok gelagat budak sengal...kami ada 4 kereta hari ni...ni masing-masing share kat group whatsapp...nampak tak masing-masing dah takde keja..hehe...Melaka! Wait for us!!








posted from Bloggeroid

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!