Dah tak confused..!

8:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Dalam entry ni kan ada bagi tau pasal kekeliruan otak nak memilih untuk menghadiri SEDA event atau wedding kawan sally kan..?

Akhirnya setelah meneliti komen daripada 19 orang blogger yang komen kat situ...Sally ambik keputusan untuk menghadiri majlis perkahwinan kawan sekelas sally....so, esok sally nak ke Melaka...secara spesifiknya akan ke Bukit Katil sebelum check in homestay..hehehe...kitorang saje je relax sehari kat sana sebelum balik ke KL...yela masing-masing dah kerja, ada yang tgh sambung belajar...so, time ni la kami nak rehat sambil lepak-lepak ingat kenangan lama..eh?

So, orang melaka...meh la kita jumpa..hehehe...

http://www.freefever.com/stock/summer-holiday-hd-wallpaper.jpg

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Akhirnya!

2:58:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Remember this post <My lovers sending his gift from Busan,Korea>...?? Sally ada jugak post teaser dia...hehehe...

Alhamdulillah...selepas hampir sebulan lebih tunggu, akhirnya Kak Nadia hantar jugak...dia busy kerja...sebab agak berat kan...so, dia kena hantar by poslaju..hehehe...lambat ke cepat ke tak kisah la...as long as belum masuk 2014 kan..?

Malas nak cerita banyak..tengok gambar jela ek..? :)




Hey 2014..!! please come as soon as possible! tak sabar dah nak guna kalender ni..hehehe....semoga 2014 sentiasa bersemangat sebab tengok CNBLUE kesayangan setiap hari!

p/s : +asha hana sila tengok puas puas ye :)

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

‎HEARTSTRINGS‬ won the "BEST SINGLE DRAMA" in 2013 Asian TV Awards!

1:02:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments



Yeay! hehehe...happy sebab Jung Yong Hwa yang berlakon kan...kalau tak update pun tak nak...hehehe...Asian TV Awards ni adalah salah satu anugerah yang melihat semua drama, dokumentari dari seluruh pelusuk Asia...ada banyak nominees...Malaysia pun tak terkecuali....untuk senarai penuh nominees boleh tengok link ni...Anugerah ni berlangsung di Compass Ballroom of Resorts World Sentosa di Singapore.

Tapi sally tertarik kepada anugerah 'Best Single Drama' yang mana drama Heartstrings lakonan Jung Yong Hwa dan jugak Park Shin Hye ada dalam pencalonan....drama ni bertanding dengan 6 buah drama yang lain antaranya Are You Christine? (Taiwan), A Mother's Last Goodbye (Japan),The Ultimate Miracle (Korea), Go, Hula! (Taiwan), dan Katang Kids (Taiwan).

dan...seperti yang korang baca diatas...kemenangan berpihak kepada drama Heartstrings! yeay!! congrats kepada Munhwa Broadcasting Corporation (MBC) di atas kemenangan mereka... 

untuk senarai penuh pemenang, boleh ke link ni ataupun link yang ni...okay?





13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!