Terdetik.

11:23:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Kita kan..kita kan...kita kan...malu la nak cerita...tapi nak cerita jugak!

*dush dush

Actually ni kali kedua dah ni...tadi g kedai Speedmart 99 yg ada dekat area umah ni...tup tup terjumpa "dia"...kali kedua dalam tempoh 2 minggu...adeh! tempat yang sama pulak tu...kenapa awak tegur kita tadi...kalau awak bayar dulu tanpa bg "ladies first"...sure kita tak perasan awak dah...sure...sure la kita tak senyum sensorang malam ni.........

kita kan..kita kan..kita suka tengok muka dia...dia nampak comel la...sangat...ok, dia handsome! aiseh!!

Yonghwa, I'm sorry! really sorry...

kita kan..kita kan...kita macam suka kat dia la...

*malu malu

Who are you man..?

*typing while playing Banmal Song by Jung Yong Hwa


*Banmal = For first time lovers

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Blogger's Birthday Segment

10:02:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Salam sejahtera!

Segment untuk mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers :D
For more info + to join, click on the picture :)
*****
Saya dilahirkan pada: 16 November 1990.

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Dunia Akhir Zaman.

7:29:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Benda ni budak kelas sally share dekat whatsapp group kitorang...rasa macam nak marah, geram....SUBHANALLAH! Kenapa kena ada manusia yang begini hidup..?

Sesungguhnya memang kita sedang menghampiri akhir zaman...

Berpegang la kita kepada Agama Allah, Agama Islam...semoga SYURGA juga buat kita...InsyaAllah!

Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar!
posted from Bloggeroid

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Congrats Wan!

12:42:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


 Yeay! alhamdulillah...ingat tak sally tgh berkira-kira nak ke wedding kawan sally kat Melaka..? actually dia nikah semalam...hehe...sebab kan semalam sally ada kelas, so ada few budak kelas je yang pergi...

majlis nikah berlangsung pada pukul 2.30 petang...mengikut whatsapp yang member kelas sally hantar...Wan sah jadi suami dengan sekali lafaz kepada isteri dia yang sally lupa tanya nama..hahaha...kejam gila kan..? hehehe...nanti sally dah tau nama sally kasi tau korang la ye...

kalau korang la...pergi wedding kawan more important kan..? hehehe...same to me! :)

posted from Bloggeroid

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!