Alhamdulillah :)

11:32:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Lately ni sally meroyan sebab assignment...hehehe...tepat jam 11pm tadi...semua assignment dah selamat di compile lepas sorang-sorang kena marah dengan sally..hahaha...when it comes to marks, assignment...I'm gonna be strict enough!

tak kisah la...even agak last minute jugak memaksa dorang siapkan assignment...as long as dorang siapkan kerja masing-masing, sally pun selamat dan kurang sikit kadar stress dalam diri..hihi...

Esok kelas full dari pukul 8.30 pagi sampai 6.45 petang...kalau ada masa sally update live dari kelas ye...hehehe...sekarang cik Sally nak masuk beradu...esok nak kena bangun awal nak menapak ke Shah Alam tu..hehe...

Good Night! 

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hadiah Simple Segmen #2 by SS dah selamat dipos.

5:09:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments



Tadaaa...sukacita nak bg tau yang semua hadiah segmen dah selamat di pos pagi tadi...so far ada 14 org yang dah claim hadiah...cuma tinggal 2 orang yg belum claim hadiah mereka..kalau ditakdirkan dorang tak claim..nanti sally akan random yg lain pulak...hehehehe....thanks kepada semua yg dah claim hadiah...kalau dah sampai, jgn lupa bg tau sally..okay?

posted from Bloggeroid

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Dumpling? Mandu? Wantan?

1:00:00 PM Sally Samsaiman 33 Comments

Semalam tetiba teringin nak makan dumpling...ingat nak buat sup ayam @ sup fish ball...lepas tu makan dumpling dengan nasi panas..perghh...sedap gila! hehehe..tapi semalam ibu dah masak pulak...so, makan la tengahari ni...so, sally saje nak tunjuk..kot-kot la kalau ada yang nak buat jugak...simple je pun...kalau malas nak masak boleh je buat ni..hehehe...bahan-bahan dia...


  1. Ayam kisar
  2. Kulit wantan
  3. Sayur-sayuran...semalam lupa beli sayur..so, ada carrot je kat rumah..boleh letak cendawan, sengkuang cina, or pape la ikut selera masing-masing.

pastu campur dengan daging ayam kisar tadi...letak la perasa, garam...lada hitam..ikut selera..hehe...


Pastu lipat dan goreng!


Orang cina panggil dumpling, orang korea panggil mandu, orang malaysia panggil wantan yaww! 

posted from Bloggeroid

33 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!