Sape nak gigi putih macam Fazura..?

7:00:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments



Serius cakap la, sally belum pernah cuba lagi...hehehe...korang kalau nak try boleh la...

Eh, ada lagi petua lain tak nak putihkan gigi..? Sally sekarang tgh obses tengok gigi sendiri lepas balik buat scaling...hahahaha....selain daripada kulit dalam pisang, korang boleh jugak guna arang...pastu +Aya Zuki kata boleh pakai soda bikarbonat...eh..? yeke aya..? hahaha...

Cer komen petua sikit!

:)

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Pemenang Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

12:30:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Ehem...ehem...seperti yang dijanjikan semalam...sekarang pukul 12.30pm...so, sekarang masanya sally nak umumkan pemenangnya...first of all, I'm deeply sorry sebab lewat umumkan pemenang...sebab sally sangat sibuk...huhu...cliche sangat ayat kan..?

Hahaha...basically sally tengok randomly, banyak yang cakap pasal...
BIRU-CNBLUE-YONGHWA-ADAM LEVINE-TAUFIK BATISAH-RESEPI...

Terima kasih sally ucapkan...sorry sebab sally tak dapat nak print screen random tu...sebab sally kejar masa...so, sally umumkan jela ye...pertama sekali sally akan umumkan...

Blog Pilihan Sally (ONE PERSON ONLY):
Notebook Eiffel Tower x 1
Random Button Badge x 1
kenapa sally pilih kak Aiza? 
(sebab bagi sally...dia menulis melalui pemerhatian...Bila sally baca, sally dapat rasa kak Aiza ada buat research sikit sebanyak pasal blog sally...instead of copy paste...so, I'm honored this gift for my dearest sister..)

RANDOM Uncle :
Blogger Button Badge x 4
  1. http://duniakita1994.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  3. http://rozeath.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  4. http://vaneelea.blogspot.com/2013/11/simple-segment-2-by-sally-samsaiman.html 
CNBLUE Button Badge x 2
  1. http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/11/simple-segment-2-sally-samsaiman.html 
  2. http://anne-nurain.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
KPOP Button Badge x 2
  1. http://fatanahkhirizan.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://thisismystorylah.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
CNBLUE Original Post Card x 2
Cute Key chain x 2
  1. http://merahsitulip.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
Cute Brooch x 2
  1. http://jombercontest.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html
  2. http://second-ofme.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

HADIAH KHAS : 
Hadiah ni Sally bagi kepada blogger ni yang kata dia nak menang hadiah barangan CNBLUE sebab nak bagi kepada kawan sebilik dia sempena hari jadi dia pada 3rd December...sebabkan kawan dia peminat CNBLUE a.k.a BOICE...so, I'm so honored to give this to her friend...and I really hope, this thing will really given to her...


Kepada semua yang menang, sally ucapkan tahniah kerana berjaya di random oleh Uncle Random...yang mana yang tak dapat, Sally mintak maaf sangat...korang sila marah Uncle Random...sebab "dia" yang tak pilih korang..hehehe...

Kepada semua pemenang...sila email details anda ke alamat email : sallysamsaiman@yahoo.com ... mengikut syarat dibawah:

Subject email : Pemenang SS #2 by SS
Nama :
Alamat :
No Telefon :
Link Penyertaan :
Hadiah yg dimenangi :

*kepada yang menang Button Badge, kalau korang nak tukar let say, yg Kpop tak nak Kpop...please do stated in the email ya!

Akhir kata, Sally minta maaf kalau ada yang terguris, termarah sebab tak menang, tertak puas hati...Sally mintak maaf sangat-sangat...lain kali kalau sally buat segmen ke GA jangan la serik nak join ye sayang-sayang...hehehe...oh! masa untuk tebus hadiah sampai 5th December je ye!

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Menunggu.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


"Kucing jiran sebelah nampak comel...hehehe...ada chance la aku nak ngurat dia...aku kan hensem.."

kata Pak Janggut di dalam hati...

Hahahaha...Happy Thursday guys!

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!