Sarcastic!

4:00:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

 

Tak pasal-pasal berguling kat office ni...benci !

:P

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wedding Caterer.

1:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Tetiba terfikir...ada tak wedding caterer yang serve makanan Korea..? yela kan...buatnya betul-betul kawen dengan Yonghwa...takkan nak kasi dia makan sambal belacan..?

eh, mukadimah tu bukan utk dibaca...tu suara hati sally je....eh...korang dah terbaca..? Mohon jangan terasa gatal tangan nak penampor sally...sekian...harap maklum...sebab sally penat dah tampor diri  sendiri...hahaha...

ok, joking!

InsyaAllah tahun depan turn kakak sally pulak untuk menamatkan zaman bujang dia...fuhh...selang setahun pulak kan...baru je penat settle kenduri abang sally bulan June yang lepas...kali ni turn kakak pulak...kenapa macam cepat sgt persediaan..? Sebab tunang kakak sally seorang surveyor yang ikut kapal...so, he'll be leaving for around 2-3 month...takut tak sempat...byk benda yang kami kena settle awal...lagi-lagi part baju dorang...Sally kan wedding planner tak bertauliah..ngeee~

Ok, back to topic....Katerer yang menjadi pilihan Sally...


Sally pernah dua kali makan bawah katerer ni...dua kali tu jugak sally mmg fully satisfied! serious! Resepi original orang Johor yaww..hahaha....kena kawen dengan orang Johor jugak lepas ni..hahaha....



Mama, kakak sally dan tunang dia dah pergi buat food testing...and guess what...they super liked it! Mula-mula kakak sally macam tak berapa yakin je dengan pilihan sally...dia kata,

"kau, kalau makanan semua sedap...mana ada yang kau tak suka..!"

Kejam punya kakak...hehehe...tapi at last! dia mmg suka dan terus confirm katerer ni untuk jadi katerer masa wedding dia...So, sesapa yang nak lantik dorang untuk katering, boleh call no yang tertera atau klik je link kat atas tu untuk g ke blog dorang...

Hehehe...so, ada sesape nak lantik sally jadi Unofficial Wedding Planner...?? Sebab lama sangat tunggu Yonghwa masuk meminang sally ni...hahaha...jadi wedding planner je mampu...

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Only KPOP fans will understand.

10:00:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


The story who only KPOP fans will understand...Can you spot any of your favorite group..? 

I spot mine...CNBLUE!

Happy Tuesday!

^_^

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!