REVIEW : Lucas Territory

9:19:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Tetiba rasa macam banyak sangat masa...walaupun permintaan daripada +Aefa Aerisya dan +Anne Nurain untuk blog mereka direview masih tidak diendahkan...hahaha....

Sebenarnya ada banyak benda nak story...tapi draft dulu laa...nak kena buat skrip video mandarin ni..hahaha...boleh camtu...?

Actually kan, sally perasan ada beberapa orang blogger letak sally dalam bloglist mereka...ada yang inform dan ada jugak yang tak inform...tapi sally tak mampu nak letak semua dalam bloglist pulak...lain kali sally letak ye...hehehe...kadang-kadang tu terharu jugak...cuma tak tunjuk laa...macam blogger Lucas Territory ni a.k.a +Dayat Lucas ... entah bila dia letak sally dalam bloglist dia...huhu...sebagai balasan, Sally review jela ek..?

Apa nak review..?

Budak ni special...entah kenapa...Sally rasa dia ni seorang yang talk-active di luar tapi mungkin jugak jenis yang pendiam...entah...macam tak tau...

Dia merupakan blogger baru yang sedang berjinak dengan dunia blogging....overall blog dia kemas cuma mungkin utk bloglist dan jugak blog achieve kena buat scroll bar...sebab agak panjang melebar sikit...bila kita boleh scroll...senang sikit....mungkin entry pun boleh kurangkan kepada 2-3 entry utk setiap page...

Kurang widget bagus! so, blog loading akan lebih cepat...


Mmmm...dah tak tau nak cakap ape...so korang sila lah berkunjung ke blog beliau...okay..? tekan je kat link atas tu...Sokonglah blogger tempatan...eh? dah macam iklan "makanlah buah-buahan tempatan"...hihi...sally tak reti nak review orang...hopefully takde yang kecik hati ye...

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. - Dayat Lucas

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Good night wishes.

12:20:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Penat! Baru je balik meeting..a.k.a lepaking dengan kawan-kawan sekolah..planning nak ke Melaka...ada salah sorang daripada budak kelas dah nak kahwin...hehehe...esok pagi la baru story...dah mengantuk!! Lots of love... Good night dearest bloggers...


posted from Bloggeroid

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!