REVIEW : Lucas Territory

9:19:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Tetiba rasa macam banyak sangat masa...walaupun permintaan daripada +Aefa Aerisya dan +Anne Nurain untuk blog mereka direview masih tidak diendahkan...hahaha....

Sebenarnya ada banyak benda nak story...tapi draft dulu laa...nak kena buat skrip video mandarin ni..hahaha...boleh camtu...?

Actually kan, sally perasan ada beberapa orang blogger letak sally dalam bloglist mereka...ada yang inform dan ada jugak yang tak inform...tapi sally tak mampu nak letak semua dalam bloglist pulak...lain kali sally letak ye...hehehe...kadang-kadang tu terharu jugak...cuma tak tunjuk laa...macam blogger Lucas Territory ni a.k.a +Dayat Lucas ... entah bila dia letak sally dalam bloglist dia...huhu...sebagai balasan, Sally review jela ek..?

Apa nak review..?

Budak ni special...entah kenapa...Sally rasa dia ni seorang yang talk-active di luar tapi mungkin jugak jenis yang pendiam...entah...macam tak tau...

Dia merupakan blogger baru yang sedang berjinak dengan dunia blogging....overall blog dia kemas cuma mungkin utk bloglist dan jugak blog achieve kena buat scroll bar...sebab agak panjang melebar sikit...bila kita boleh scroll...senang sikit....mungkin entry pun boleh kurangkan kepada 2-3 entry utk setiap page...

Kurang widget bagus! so, blog loading akan lebih cepat...


Mmmm...dah tak tau nak cakap ape...so korang sila lah berkunjung ke blog beliau...okay..? tekan je kat link atas tu...Sokonglah blogger tempatan...eh? dah macam iklan "makanlah buah-buahan tempatan"...hihi...sally tak reti nak review orang...hopefully takde yang kecik hati ye...

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. - Dayat Lucas

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Obsess.

7:16:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Cuba! cuba sehari sally tak cakap pasal CNBLUE..? perghhhh...mesti semua orang pelik kan...? hahaha....tapi cuba petang ni sally cakap sally sekarang obsess kepada benda lain selain CNBLUE...percaya..?

Google's
Lepas buat scaling gigi ni...sally perasan satu benda...setiap kali nampak cermin atau benda yang ada pantulan...sally akan secara spontannya pandang cermin dan senyum...pastu tengok gigi sendiri....dan mumbling dalam hati...

"Sepatutnya awal-awal lagi aku g buat scaling gigi...mesti gigi aku cantik..."

Stress. Parah.

Tetiba macam dah takde benda nak obsess...obsess gigi pun boleh...

Masalah betul budak sekarang ni.

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Tak nak kawan dengan CNBLUE dah. SERIUS.

11:31:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Touching! Touching!! Touching dgn CNBLUE...sedihh!

Ingat tak entry Jawapannya....akhirnyaa....... ni..?

Sedih! dorang dah umumkan dah sape yang dapat surprise present daripada CNBLUE tu...Sally merajuk dengan CNBLUE...tak nak kawan dengan dorang 2 jam! eh eh...


Total 5 orang...semua daripada Korea..mana adil gittew...penat-penat kita perah otak fikir tangan sape...yela..penat tau fikir!

*walaupun dah tau kan tangan sape...hahaha....

pulak tu pilih daripada Korea je...nak save budget posting la tu..hahahatakpela...anggap jela takde rezeki...kot-kot Yonghwa nak kasi surprise masuk meminang sally terus kot...tu yang dia tak nak kasi album "PRESENT" tu kat sally...

*eh--eh...melalut jauh


p/s : +Aefa Aerisya , even CNBLUE tak menang kat MAMA Awards semalam.. Makcik tetap sokong mereka...Forever BOICE! hahaha...eh, GD menang 4 award ke semalam..? *out of topic

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Good night wishes.

12:20:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Penat! Baru je balik meeting..a.k.a lepaking dengan kawan-kawan sekolah..planning nak ke Melaka...ada salah sorang daripada budak kelas dah nak kahwin...hehehe...esok pagi la baru story...dah mengantuk!! Lots of love... Good night dearest bloggers...


posted from Bloggeroid

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!