I hate 'scaling'...

5:22:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Huwaaaa....ni la muka budak baru balik scaling gigi...sakit gigi kita...doctor buat sakit kot...tanpa belas kesian kot..sakit...serius sakit gila...nyilu gila kot...non stop bleeding gums....nak minum air pun rasa pelik...kalah vampire tau...kira macam vampire tapi edisi telan darah sendiri...buweerrkkk!

So, conclusion for now....Say no to dentist...for meantime laaa...hehe...


posted from Bloggeroid

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Crayon Burger.

3:30:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Memang sah, sally dan makanan mempunyai ikatan yang kuat antara satu sama lain..hahaha...Pernah dengar Crayon Burger..? Selalu kita dengar pasal Burger Bakar Abg Burn, Burger Bakar Kaw-Kaw, Burger McD....Crayon Burger ni apa pulak...? sambil makan sambil melukis guna crayon ke ape..?

Hehehe...actually Crayon Burger ni adalah sejenis makanan dan restorannya yang terletak di SS15 Subang Jaya, baru dibuka pada tahun ini. Minat owner dia terhadap makanan popular dunia iaitu burger memberi inspirasi kepada si pemilik untuk mempelbagaikan citarasa. Daripada isi kandungan daging, sehingga sos strawberi dan mentega kacang.

http://static.bmalaysia.com/assets/pages/09/49/09491b62cd9f58a4e5a4d59fb36927de_330.jpg

Setiap roti yang bewarna mempunyai rasanya tersendiri. Burger ini mempunyai kombinasi salad segar, nachos rangup bersama sos keju. Khas buat penggemar mentega kacang, pernah tak anda terfikir mentega kacang enak di makan bersama burger? Kenikmatan berganda boleh di peroleh dalam burger jenis ini. Burger daging bersama bacon daging diselaputi mentega kacang dan jem resberi. Pelik kan? Yang penting dia "no cholesterol weh!!"

Sally belum pernah makan lagi burger ni...sebab kat Subang Jaya...rasanya baru sekali dua je jejak ke Subang tu..hahaha....tapi saje nak review...macam best je kan...macam sedap je...hehehe...ada ke yang dah pernah cuba Crayon Burger ni..?? Korang suka makan yang mana..? Kongsi la sikit...

Restoran ini dibuka setiap hari Selasa hingga Ahad pada pukul 11 pagi hingga 10 malam. Untuk lebih maklumat tentang Crayon Burger, sila layari laman Facebook mereka, www.facebook.com/crayonburger

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Don't Care.

1:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

 

If I were you, I’d look in the mirror,
If I were you, I would be cautious and calm,
Such a beautiful blossom, beautiful tree and many beautiful things,
But that is not your case. You don’t know the beauty of life.

I don’t care. I have my friends to wait for me,
I don’t care. I have my fans to support me,
I’m gonna be okay. Gonna be okay,
I don’t care. I believe in my everything.

Thank you, friends. I’m not alone. Be with me, guys
Thank you, fans. You’re not alone. I’ll be with you
I’m gonna be okay. Gonna be okay
I don’t care. I believe in my everything

Don't Care - CNBLUE

p/s : I really don't care with what other people may say about me...because I know that the person beside me, my friend, my family only may judged me...instead of telling people the black side of me, why don't you try to know my better side..? I think we would be better as friend instead of enemy...don't you think so..?

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Dentist Appointment.

9:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Seperti yang dijanjikan dengan doktor gigi minggu lepas, petang ni nak kena jumpa doktor gigi untuk buat "scaling"...hehe...jangan tanya kenapa la kan...

Untuk yang tak tau "scaling" tu apa...boleh tengok kat bawah ni...kalau tak paham jugak, tanya uncle Google's...dia tau semuanya...ewahhh~


Yang part tak best buat "scaling" ni sebab dia nyilu sangat...nyilu yang sangat...huhu...sape yang dah pernah buat mesti tau kan...? Sally nak kena bersihkan gigi la...saje nak kasi putih...baru bole sengeh-sengeh kat Yonghwa kan...buat muka comel..!

okay, melalut di pagi hari....So, hari ni balik awal...sebab ada appointment pukul 3.30pm...hehehe...instead of balik pukul 5pm...bodek encik boss untuk balik pukul 3pm...hahaha....


Hopefully, semuanya berjalan lancar...In shaa Allah...

Happy Thursday people!

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!