Engagement , Birthday , 2 Years of Working Anniversary [Part 1]

10:26:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments


Well, hello! Sorry sangat...hari ni langsung takde entry ya..hehehe...ingat semalam nak buat entry auto publish tapi tak sempat...but like seriously sally, sape yang tunggu kau update entry..? hahaha...

Sape rindu sally..? sila mengaku...takpe...sally tak marah...hehehe...sebab sally rindu korang semua...serius tak tipu!
  Nak cerita pasal engagement hari ni...tapi masih lagi berada dalam keadaan kepenatan, badan sakit-sakit...so, lusa baru cerita okay..? Sebab esok ada ujian lisan Mandarin kat UiTM...so, I nak kena study....

16th November 2013...Yang mana pay attention will know la kan....

Well, it's my 23rd Birthday....tapi sally mmg saje hide dekat Facebook cuma dekat entry engagement sally ada bg tau.... yang mana setiap kali baca entry jenis yang scroll je, will never know about this....Yang mana baca from the very first, will acknowledge the date...

Macam Google...
 Amboi! kawan baik dengan Google...siap dia wish birthday lagi...hahaha...alaaa....sally rasa yang mana link account ke Google mesti dia akan wish jugak kan...saje nak buat gempak sikit..hehehe...

Kawan-kawan sally jenis suka call tepat tgh malam...semalam ada around 15 missed call...hahaha...kesian dorang, semalam sally penat sangat settle kan barang engagement kakak hari ni...so, tido awal...masa dorang call tu sally sedar...tapi sally mmg penat gila nak jawab call, so I switch off my phone...bangun pagi baca mesej kena "maki" dengan dorang sebab off fon...hehehe....

Special thanks to +asha hana and kak +Lieya Von Jay yang wish awal-awal pagi dekat Facebook...

Again special thanks to kak +Lieya Von Jay and my dearest liltle sister +Vee Lea for the burst-tears-entry yang dorang dedicated kat Sally... I really appreciate that...thanks for the wish and for the doa....yang part kak +Lieya  wish...
"......dipanjangkan jodoh dengan Yong Hwa... ^_^ ..."

Beratus kali sally aminnn kan kot...korang pun jangan lupa aminn sekali...hahahaha....masa tengah sibuk nak tiup lilin, tetiba kakak sally datang tiup...hilang la harapan nak buat wish... 

"Mintak-mintak esok Yonghwa datang masuk meminang"

Hancur harapan. Sedih. Okay, tipu je...


ohh...the special thanks also dedicated to both my beloved ibu and my mama...Ibu who bring me inside her tummy for 9 month....and mama who are the person that raise me up even I'm not from her tummy....thanks for being the worlds best mother and bring me up till this state mama & ibu.. I owe you guys too much....

Thanks to +Ainim Suju , for the sweetest wish on instagram...

Lastly, to my dearest +Aefa Aerisya , Ida Syuhada, Kinah and Hazwan Hairy; thanks for the birthday wish...

p/s :  I even wore make up for todays event..hahahaha....cantik..?? :)

posted from Bloggeroid

25 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!