Bride-To-Be #4

9:55:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments








hey there guys! sorry hari ni busy kalah perdana menteri...nak melawat kawasan pun tak sempat...sally tgh siapkan benda-benda terakhir untuk engagement esok...ehem...wedding planner mmg lagi busy daripada orang yang diraikan...macam-macam nak kena buat..hehehe....

All things kat atas tu semua sally buat sendiri...kecuali coklat untuk doorgift tu...yang tu tempah...tapi customize ikut design yang kita nak...hehehe....fuhhh...sumpah penat weh! Hehehe...ni pun update je dari semakfong sbb malas nak tulis entry, malas nak bukak laptop...

By the way, thanks kepada yang datang singgah...nanti dah selesai semua kerja, baru sally akan blogwalking ke blog korang ye...

Doakan semuanya selamat esok...eh, cantik tak pelamin sally design...?? last minute banyak yang plan tak jadi, so jadi la simple camtu je..hehehe....


Si Pak Janggut ni sibuk suruh promote dia...katanya dia single...hehe...

posted from Bloggeroid

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Surat resign kerja.

2:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Kepada blogger-blogger yang disayangi diluar sana...tolong jangan tulis surat berhenti kerja macam ni..okay..?


Kalau sally cakap ni dekat dato'...percayalah...mesti kena smash balik nanti...antara jawapan yang sally confirm...
  1. Sape suruh awak tulis entry blog kat office..?
  2. Sape suruh awak makan banyak..?
  3. Sape suruh dah makan banyak, tak reti nak exercise...nanti esok lepas kerja ikut saya g jogging...Ahad nanti ikut saya naik Batu Caves (tolong la paham...dato' naik turun batu caves tu 5 kali dalam masa 10 minit!!)
  4. Saya takkan gemuk, awak saya tak tau laa....
Percayalahhh...berdebat dengan dato' akan meningkatkan kadar stress dalam diri anda..hahaha...tapi saya sayang boss saya! Sebab kepala dia pun wink wink macam staff dia...hehehe...


 He's my mentor, my boss, my personal "kurus" coach yet my "kawan"..hahaha....

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Secret Recipe Sweet 16th Anniversary!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Sally dan makanan tak dapat dipisahkan..hahaha...eh, takdelaa...actually kan...sally nak cari kek untuk Engagemnet Day kakak sally Sabtu ni...so, macam biasa la as wedding palnner wannabe...sally kena cari kek dia...hahaha...sally nak beli Baskin Robbin, tapi kakak sally tampor muka...katanya back to reality...kau ingat aku cop duit..? Sedih. Hehehe...


See..? this Saturday kan jatuh pada 16th November...so, ada RM16 off! yeay! Jimat duit kakak sally...sally tak nak kasi tau dia..hahaha...nak songlap duit tu...lalalalalala~ hehehe...tipu je...


Ada lagi promo lain untuk 16th Anniversary dorang...hehehe...so, nanti korang usha la ... malas pulak nak cerita... sebab sally excited yg RM16 off tu je... hehehe... eh, lagi satu kalau yang mana ada akaun We Chat tu...follow la dorang...kalau tak silap sally...beli 1 slice cake boleh dapat percuma 1 slice...(terms and condition applied)...hehehe...

 Nak beli kek ape ek..? cer bagi cadangan...Sally ingat nak ambik Red Velvet Cake..okay tak..??
^_^

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

15th November - Friday.

8:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

http://1.bp.blogspot.com/-8dOkIo5gfEw/UmJmQT23lWI/AAAAAAAAPow/N_NlvUa4358/s1600/Islamic+Quotes+About+Life+(1qq).png 


Always have Faith in Allah.. HE knows better than others...
Happy Friday people! May Allah bless us in this Friday and the other day too....
Today I'll be working halfday, got to help my dearest sister with her E-DAY preparation...
till then! Love & Hugs!!
^_^

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!