Ekspo Doraemon bermula 14 Disember 2013!

8:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Ada kawan sally tag sally dekat Facebook...

"yang ni Sally Samsaiman mesti suka!"

Sally pun bukak la tengok apa yang sally akan suka sangat...mana tau kot menang duit RM15,000 ke kan..hahaha..okay, sally tipu.

KUALA LUMPUR: Animation International (M) Sdn Bhd membawakan Ekspo 100 Gajet Rahsia Doraemon yang mula dibuka 14 Disember ini di Dewan Pameran Viva Home Kuala Lumpur.
Sempena ekspo terbabit, lebih 100 patung dan 100 gajet Doraemon dipamerkan.
Tiket masuk ekspo berharga RM25 (dewasa) dan RM15 (kanak-kanak) akan mula dijual secara dalam talian melalui myticket.my bermula 30 November dan di 100 stesen petrol BHP terpilih di seluruh negara bermula 1 Disember.

 Foto
 
Okay...sally memang super excited, super happy..hehehe....best nya..bestnya...sape nak ikut sally..? ke ada sesape nak belanja sally ke..? hahaha...pun boleh! dialu-alukan...

Sumber : Harian Metro

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

3:30:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja :
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


32 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

NEWS | FT Island and CNBLUE to Appear in a FNC Reality Drama

3:22:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

FNC Entertainment is keeping in the family with its next project.

Cheongdam-dong 111, a FNC reality drama, is set to premiere on tvN on November 21.

The 8-episode long reality drama will show things that happen inside FNC Entertainment. The stars who work with the FNC Entertainment include FT Island, CNBLUE, AOA, Juniel, Song Eun Yi, Actor Lee Dong Gun, and Park Kwang Hyun.

The drama will show not only the celebrities, but everyone else who works in the building such as the CEO, managers, office assistants, and the trainees who are preparing for their debut in the future.

As a reality drama, there will be no scripts, and it will focus on how things work in an entertainment company, such as the process of debuting a new celebrity, and making them into a star.

One of the funny points to look forward to in this drama will be the ‘Tom and Jerry’ relationship between FT Island’s member Lee Hong Gi and the CEO Han Sung Ho.

Credit : mwave.interest.me
http://i.imgur.com/esFuJ.gif
FNC Agency : FT Island, CNBLUE, AOA, Juniel, N-Flying
 

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Dia.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Benci! Benci perasaan ni....

It's been 5 years people! Hahahaha...lamanya tunggu dia...ingatkan lepas dia habis diploma, dia hilang terus...yela..orang mesej pun takde balas...kalau dia call pun kadang-kadang...bila dia rasa nak call...tiga bulan sekali mungkin...??

Bila berborak, dah macam bertahun tak bercakap...tapi actually mmg bertahun pun...but last 2-3 years...rasa macam dah lost contact dengan dia...bajet feeling heart broken la kan....membawa la hati yang lara ni ke tempat lain...

tetiba semenjak pakai semakfong ni...ramai pulak yang add whatsapp, WeChat, LINE and etc...sampai la ada yang borak tadi....ada yang hantar mesej, tapi from unknwon numbers...

Lupa pulak nak tanya sape sebab nombor yang appear sangat la tak familiar pada mata....sambil ber whatsapp dengan BFF sally, sally bertanya tentang no yang sangat asing tu...

Lama sebelum dia menjawab...

"It's him!! him!! the one you love! the one you misses the most!!"

I was like...? huh..? sape..? takkan Yonghwa pulak kot...sebab sekarang kan bajet-bajet falling-in-love-deeply-like-wanted-to-die dekat dia kan...? tapi macam mustahil pulak...sebab dah terang-terang la mamat tu hantar mesej guna bahasa kebangsaan dengan sedikit loghat Penang...

Anak mamu sungguh!

Belum sempat nak berborak lama, dia feeling sentap pulak sebab nampak macam sally malas nak layan dia..? derr...dah kalau tak kenal hang sapa, hang ingat aku nak mesej dengan hang macam dah berkawan 15-16 tahun ka..? aishh! sape suruh hang gatai pi tukar no telefon hang...? hang tau dak yang aku rindu kat hang 2-3 tahun ni..? aku dok cari hang, tapi hang takda...tetiba aku pakai semakfong, hang pandai pulak nak cari aku...kedekut! nak yang free je...! Hang tau dak tangan aku ni dok ketaq lagi nak menaip pakai semakfong ni..? hahaha...tu belum kira yang typo 2-3 ratus kali...

Haihhh...dalam bengang sebab ada anak mamu yang feeling sentap tu, terasa jugak nak pujuk dia...yela...salah sally jugak lupa nak tanya dia sape...terus mesej dengan orang yang tak kenal...pastu layan macam nak tak nak..mmg la sentap kan..? hahaha...so people, camne nak pujuk orang lelaki ni...???

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments




Saturday, 16th November 2013

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kekesalan.

12:34:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments

Lately ni kan...sally perasan satu benda....

Sally selalu dapat komen daripada blogger yang rajin datang menyinggah...rajin betul korang kan...? tapi kan apa yang sally kesal...kekurangan sally menyinggah ke blog korang yang tinggal jejak...

Bukan tak nak singgah, tapi kadang terlepas pandang...sebab lately ni kadar kesibukkan tu sangat la tinggi...200% wooo...hehehe....

nampak tipu sangat ke..?

Eh, tak tipu...serius sally mmg kesal gila...tak tau nak cakap camne...tetiba sally jealous sangat dengan +Aku Penghibur a.k.a Acik yang boleh singgah setiap satu blog yang dtg singgah blog dia... kak Aiza pun sama...camne la dorang punya kerajinan yang sangat tinggi tu..?

Ada yang cakap... 

"wahhh,rajin nya sally blogwalking! jealous sangat...!!"

tapi serius sally cakap, sally sangat tak setuju...sally bukan orang yang sangat rajin blogwalking, kalau rajin update entry ye...hehehe...kadang-kadang pergi satu blog tu...nak komen tapi tak tau nak komen ape...takut komen merapu kang orang tak suka....huhu....

but deeply inside my heart...sally betul-betul rasa kesal...kadang-kadang sally cuma blogwalking org yg tinggal jejak kat shoutbox...kadang-kadang usha yang kat komen...tapi tak semua....nak kata byk sangat komen nak kena moderate tu tak jugak...tapi entah....sebab busy barangkali..??

Tapi korang still datang blog sally jugak nanti kan..? ke korang merajuk jugak dengan sally..??

http://3.bp.blogspot.com/-QBpu6TiHPWg/Thvf9TckFnI/AAAAAAAAAAs/bTKx5W43M_c/s1600/Angel_Kitty.jpg

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!