Hey #1111 : Welcome!

2:57:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments

Last sally review ialah follower yang ke #999 kan...? eh, yang follower yang ke #777 dah baca..? nanti korang godek la sendiri kat blog archive tu...sally malas nak mencari!

hehehe....so, next review, follower yang ke #1111...cantik weh nombor....
Welcome Hunny Kitty!
Kalau sally obsess dengan Doraemon, kawan kita ni sally rasa dia super minat dekat Hello Kitty...guess what..? Tagline dia Primadona Hello Kitty...perghh..ayat dia...

masuk ke blog dia, merata-rata Hello Kitty...perghh...peminat tegar ni! hehehe...

cakap orang, yang dia asyik tulis pasal Yonghwa tu tak kira obsess lagi..?

haip! Sila jaga suara hati korang...sampai ke sini sally dengar!!

Dalam blog dia ada pelbagai jenis laman web Hello Kitty...even kereta kelisa yang comel tu pun kena make up warna pink ala-ala Hello Kitty...pendek kata, dia peminat Hello Kitty tegar la...

nanti jangan lupa singgah blog dia, klik je kat header bawah tu...

24 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

She's "meroyan" again.

11:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

iW6b84gXf2o2K.jpg 

ie4xTnD84rIXR.jpg

Marry Him If You Dare #MHIYD
I am dare to marry him..haha..
How is it possible that he looks more and more charming every time they release the new episode of Marry Him If You Dare?
Stop killing your fan-girls, Yonghwa. Stop killing me.
Hehe
^_^

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

ISO Audit time.

9:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Today it's the day...sally siapkan entry ni semalam...sebab tau sally takkan ada masa nak bebel macam biasa kat sini....

hopefully korang semua sihat, and doakan sally settle presentation ni as soon as possible ye...serabut otak rasanya...huwaaaa....wish me luck ya!

Takut, nervous,excited...actually ni kali ketiga sally akan present ISO ni...sally rasa yang datang pun auditor yang sama...A humble Christian Singaporean yang tgh ambik PhD dalam Pengajian Islam..semoga terbuka la pintu hati dia utk terima Islam kan....

okay, korang jangan nakal-nakal...

I'll be back as soon as I finished the presentation & audit....not that soon I guess..hahaha....

Happy Tuesday guys!! 


haeng-un-eul bibnida ! maksud dia..."Best of luck!"

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!