The reasons why I love you.

8:59:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Percayalah, sally menulis ni bukan dibawah pengaruh ubat demam..hahahaha....

The reasons why I love you....ni bukan cerita novel macam Mr Arrogant tu ek, jauh sekali perasaan sally terhadap Yonghwa..? eh..? hahahaha....perasaan apa yang ada kat Yonghwa tu..? cinta mati...? lalalalala~

ok, mukadimah suka jauh dari topik!

hehehe...I love you kat sini, merujuk kepada korang laa...The reasons why I love you, sebab korang tetap setia datang menjengah budak demam yang busy kat office hari ni...bukan setakat nak blogwalking, nak update entry pun tak sempat...busy kalah perdana menteri Zimbabwe..!

Sally actually ada something yang nak kena buat, kena settle jugak malam ni...nak sangat menjengah...nak bebel kat blog korang yang vogiee the vasss...tu...rindu! hehe...

SERIUS!

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Pucat.

10:58:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments



Muka budak demam...pucat...pastu pakai baju kelabu...lagi laaa menambahkan kepucatan muka sally....huhuhu...camne nak kurangkan pucat ni?? Nampak sgt muka orang sakit... :(

posted from Bloggeroid

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!