Budak demam disorongkan bantal.

10:58:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

eh, ada ke peribahasa gitu...?

Hehehehe...ye, tu la apa yang dirasakan sekarang...dah makan ubat, nampak bantal tu dah macam Yonghwa pulak..hehehe...nak peluk!

ok, meroyan lg...

Sila maafkan budak demam yang comel lagi mengada-ngada tak tentu arah ni...dia kan demam...so, apa yang dia tulis tu semua nya atas pengaruh ubat...hahaha...

baik punya alasan!

hahaha...ni namanya entry nak mintak maaf sebab tak dapat nak blogwalking seperti yang dijanjikan petang tadi...truthfully, demam sebenarnya makin teruk..tumpuan kurang...bukan tak nak blogwalking, cuma kesihatan memang tidak memberangsangkan..so, I'm sorry...pasal tu atas mukadimah cuba jadi secomel mungkin supaya korang tak marah sally...

hehehe...sally tau, korang sayang sally kan..?

Do pray for me to get well soon.. 


p/s : Yonghwa pun dah tido, sally kena tido jugak la..hehehe...

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Budak demam..

3:31:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

Sob...sob...hari ni bangun pagi demam pulak...semangat nak blogwalking hilang.. Malam karang la baru sally berjalan ye...tu pun kalau entry job siap..job ape? Nantikan!! Hehehe..korang take care tau!!

Love & hugs ~

Kesian kan muka budak demam..?




posted from Bloggeroid

25 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CNBLUE | The Story of CNBLUE “NEVER STOP”

10:05:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Referring to this Wordless Wednesday! post yesterday...and sally ada jugak cerita dalam entry yang ni..

 

macam-macam jawapan yang sally dapat...ada yang cakap pasal roadshow kat Malaysia, filem la...hehehe...ada yang kata sally dah beli tiket, ada yang kata CNBLUE nak datang Malaysia laa...

*yes, I wish for that too...

macam-macam jawapan...hehehe..tapi salah!

Actually "The Story of CNBLUE "Never Stop" ni ialah sebuah dokumentari yang merakamkan kisah kehidupan seharian ahli kumpulan CNBLUE, daripada apa yang dorang buat masa lapang, makanan yang dorang suka masak dekat dorm, keadaan bilik dorang...dan macam mana kehidupan dorang sebelum dan selepas dorang bergelar artis dan jadi popular macam sekarang...

Dokumentari ni akan mula ditayangkan pada tarikh yang tertulis kat banner tu...17th January 2014...tapi yang sedihnya hanya ditayangkan di sekitar Jepun je...dah la tunjuk kat pawagam je..DVD tak keluar! kejamnya mereka terhadap Sally..hehe

Dokumentari ni dihasilkan untuk mempromosikan DVD Konsert yang terbaru dorang nanti....dan mungkin jugak album terbaru, kalau sempat...katanya....

hehehe...so, sally harap sampai la ke Malaysia dokumentari ni...tak sampai pun tunjuk kat channel KBSW ke pun takpe! sanggup! tak pun keluar DVD ke...tak pun tunjuk kat YouTube ke....hahaha...ke tak pun sally g je Jepun tahun depan..? hehehe....

ok, sally tipu pasal nak g Jepun tu.

Credit : FNC Entertainment Official Facebook

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!