KFC Candy Crush.

10:10:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Sampai sekarang masih lagi rasa nak ketawa...teringat peristiwa ada sorang kenalan sally masa nak beli KFC...kan sekarang tgh promo KFC Crazy Crunch macam dalam gambar bawah ni....

Google's
Nak dijadikan cerita, masa dia nak beli KFC, dia sibuk leka main game Candy Crush yang super popular tu....bila sampai je turn dia buat pesanan...dengan penuh bannga dan yakin dia order,

"Kak, bagi saya Snack Plate...Ayam Candy Crush!"

terus terbeliak budak yang duduk kat kaunter tu...nak ketawa tak boleh, kang buatnya customer marah, mau seriau budak tu....terus kenalan sally pelik kenapa orang ketawa kat dia...dengan penuh sopan santun dalam nak menahan ketawa tu, budak kaunter tu cakap,

"Err...ayam candy crush takde kak, ayam crazy crunch je yang ada..."

Hehehe...lepas tu korang boleh agak kan...? ke tak boleh agak..? lepas tu, ambik pesanan, dan keluar dengan muka penuh bangga macam tak buat salah pape..hihihi...kesian dia...siap kena bahan dengan kitorang kaw-kaw punya...sape suruh dia leka main game...

Note : lain kali main Candy Crush tu biar berpada...hahaha....

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

10:00:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments



Key Visual ban [CNBLUE, the documentary film: Photo!  Key visual documentary film set for release] CNBLUE's first was also published with special benefits Tickets ... more here → http://news.kstyle.com/article.ksn?articleNo=1981303

details : ESOK!

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!