kpop segment by farah

6:28:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

ohh well..hari-hari cuti, jom la jadi manusia yang join segmen/Giveaway sebab takde keja nak buat..hahahaha....asyik tengok segmen sendiri pun bosan..hikhik...


*Kalau Farah ni exotics, Sally mestilah BOICE!

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CUTI : Happy ke Bosan..?

2:33:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Salam Maal Hijrah!

Yeay! cuti lagi...korang cuti ke tak hari ni...? kak +Lieya Von Jay & +asha hana sila jangan respon...tau korang keja hari ni...selamat bekerja ye...tetapkan hati, jangan mengeluh ye...

eh, tetiba pulak buat pesanan penaja kat sini...hikhik....

berbalik kepada tajuk...

CUTI : Happy ke Bosan..?

kalau korang...? Sally suka cuti...tapi tak suka cuti yang terlalu lama tanpa sebarang sebab...kalau cuti sebab nak pergi holiday ke, nak ada kenduri besar-besar ke...takpelaaa....kenapa sally bebel pasal cuti..? sebab masuk hari ni dah 4 hari sally cuti...start daripada hari sabtu lepas sampai la hari ni....

woahhh! 4 hari kot...nasib baik semalam berdating dengan Apek & Iera...kalau tidak...mau gila sally duduk rumah ni haa...actually banyak benda nak cerita, tapi semuanya draft dalam kepala...malas bebenor nak menaip entry..hikhik...boleh ke gitu..?

Korang suka cuti ke tak...??

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Hadiah | Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

12:17:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Hello there!

Sally nak senaraikan hadiah yang super cute, super kecik yang sampai sally malas nak simpan dah..hahahaha....hopefully suka la...kalau ada yang tak minat KPOP, please do tell me...Nanti kalau-kalau korang menang, Sally cuba tak kasi korang KPOP punya barang.

Kalau boleh yang join, sila lah warganegara Malaysia yang beralamat di Malaysia...kang sally nak pos susah pulak..hehe...

Senarai Hadiah

Blog Pilihan Sally (ONE PERSON ONLY):
Notebook Eiffel Tower x 1
Random Button Badge x 1

RANDOM Uncle :
Blogger Button Badge x 4
CNBLUE Button Badge x 2
KPOP Button Badge x 2
CNBLUE Original Post Card x 2
Cute Key chain x 2
Cute Brooch x 2

Sally mencari 15 pemenang....
**Hadiah akan sentiasa di-update...hadiah mungkin akan berbeza setiap kali di-update...mengikut kepada keadaan...the prize will depends on availability..sorry for any inconvenient caused..I'll try to prepare something nice and memorable for all of you...sorry for any mistake that I've done..PEACE! 

Well, hadiah mmg nampak macam berat sebelah...hehehe...tapi yang lelaki kalau menang, Sally bagi button badge yang special sikit..hahaha...tapi yang tu sally tak nak expose kat sini...kalau nak tau, join la dulu..hikhik...


Jangan lupa JOIN okay?

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!