Jerslin Oil

8:30:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Sally tak pasti korang pernah dengar atau tidak produk ni...produk Jerslin oil ni keluaran Jershima Integrated Sdn Bhd...sally suka pakai minyak ni...sebab minyak ni kalau kita sakit kepala, selsema ke...dia redakan sakit tu...minyak ni bukan minyak angin tau...bau dia sedap sangat....wangi jer....

Ianya diperbuat daripada abungan habatussauda, minyak bunga matahari dan minyak zaitun...minyak ni tak boleh makan tau...boleh sapu jer.... Ianya sangat selamat dan sesuai digunakan untuk semua golongan dan peringkat usia termasuk ibu mengandung dan bayi dan yang penting sekali...HALAL..hehehe....

Bagi sally, minyak ni macam minyak aromaterapi laa...bila kita sakit, urut je dengan minyak ni...pastu kita rasa tenang, nak tdo pun senang...yang penting dia mmg berkesan untuk masalah-masalah yang ringan macam sakit kepala...sakit yang lain sally tak tau la sebab sally pakai untuk tidur dan jugak masa sakit kepala atau masa sally susah nak tidur..hehehe...

kalau nak maklumat lanjut, boleh layari http://www.jerslin.com.my/

yang penting ni bukan iklan berbayar ye, ni cuma perkongsian dari sally je..hehehe...

Klik IKLAN sekali...

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

ohhh....Sony Xperia ZL....

4:37:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Semalam sally ada cerita pasal Sony Xperia ZL yang sally baru beli....niat dihati bukan nak menunjuk ye...saje nak kongsi dengan korang...ada 3-4 orang blogger bertanya pasal si cantik manis sally ni..hehehe...so, meh tengok dia....




Yang lain-lain tu aksesori dia je..hehehe....banyak lagi benda belum explore..tetiba macam malas pulak..boleh gitu..? hhahaha....nanti la...slow-slow nak explore cik cantik manis ni...baru nak download satu-satu application yang best...yang penting apps yang ada CNBLUE semua dah siap download..hahaha...okay, nampak obsess di situ...lalalalalala~

korang buat ape je hari ni...? hari ni hari super malas untuk sally, malas nak bangun, malas nak online, malas nak makan, malas nak tengok TV..hahahaha....at last pukul ompek petang baru nak update blog...hahaha....

eh, malam ni ada bola kan..? Pahang ke Kelantan..?

^_^

cer klik IKLAN ni...sedekah kat sally...

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Testing..testing...

7:32:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Bersiaran menggunakan si cantik manis...Sony experia ZL...hehehehe...

testing...testing...hahahaha ^_^
posted from Bloggeroid

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!