CNBLUE ada ke takde..?

1:05:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

I'm referring to shout from +Vee Lea .... so far dia sorang je yang perasan...hahaha...


apa yang tak muncul...??


ni header yang lama...kan ada gambar CNBLUE dekat penjuru and sign "I LOVE CNBLUE"...tapi bila korang masuk blog sally sekarang...hanya akan ada yang ni...so, korang jangan la ingat line korang slow ke, internet rosak ke...kang tak pasal-pasal korang refresh 5-6 kali sampai gambar tu keluar...


kenapa bertukar...?? Entah...tetiba rasa macam tak matured pulak bila ada gambar cartoon kat tepi tu...hahahha....*bajet sekarang dah dewasa sangat..LOL...

tak laa...sally rasa macam kurang selesa pulak bila terlebih CNBLUE dalam blog ni...hahaha...pelik kan..? tapi takpe laa...at least dekat sidebar tu dah ada gambar kesayangan Sally pun dah okay kot...kan...? tapi katahuilah...sally takkan berhenti cerita pasal CNBLUE, so...bear with that guys...sila la faham...Sally ni dah jadi die-hard fans...hikhik...

till then, love & hugs!

^_^

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

November Giveaway by Cik Yaya.

12:05:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Nak Join? Meh Klik Banner.

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senyum...Senyum je...dan ucap Alhamdulillah ^_^

10:44:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Ingat lagi tak entry yang ni ---> Sony Xperia SP vs Sony Xperia ZL

hehehe....macam kak +Yumida Huda jugak...kita pun beli gadget baru..hehehe....

malu la nak kasi tau...

*malu..? motif tulis dalam blog..?


tadaaaa....my Xperia ZL...hihi...tapi masih lagi ada kat tuan kedai...kejap lagi baru dia nak datang hantar...hihihi...excited ni...ni teaser je...InsyaAllah dah sampai nanti sally kongsi dengan korang ek...

Happy Saturday & Happy Deepavali & Happy Holiday guys!

p/s : jangan ingat Sally tamak...yang Samsung Galaxy Note 2 tu bukan Sally punya..hikhik... 

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!