It's November people~!

9:05:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Wahhhh....it's November already...semua orang update pagi tadi...sally nak update malam...biar nampak ketinggalan sikit...hehehe.....

Sekejap je rasa dah bulan November, bulan depan Disember and wallah...welcome January...welcome 2014! Bulan ni sally cume busy dengan presentation ISO dan E-Day kakak sally...penat! excited! semua ada....bulan ni pun ada kelas sekali je...hikhik....makin hampir pulak dengan final exam...

Sally perasan, sally dah lama tak hang out dengan kawan...keluar pun tak...asyik duduk rumah tak pun g beli barang kakak...kalau keluar dengan kawan pun mesti g makan je...dah macam life sekarang depending on laptop @ desktop kat office....ok, sounds very pathetic!

Minggu depan kita akan berjumpe dengan Awal Muharram...semoga semua amal kita pada tahun ni diterima Allah hendaknya....insyaAllah....
http://www.ex-christian.net/uploads/blog-0942037001336172062.jpg

p/s : I love my computer because all my blogger buddies live in it..hahaha...korang la...kesayangan Sally!

23 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

33 Days Lucky Draw Birthday Giveaway by AtienStory

7:03:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

dijemput oleh tuan Giveaway...hehe...kak +atien zuraidah , sally join ni...hihihi....


Giveaway ni sempena hari jadi mak, ayah dan kak Atien sendiri bulan ni....

"Kepada kak +atien zuraidah , selamat hari jadi yang ke 33...semoga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan dan menjadi hamba Allah yang beriman...semoga hadiah tu untuk sally...hahahaha..."

So, jom join...klik banner! 

bermula 1st November dan akan TAMAT pada 3.Disember.2013 jam 3:30 ptg.
HADIAH :
# 3 Utas jam tangan wanita GUESS bernilai Rm 55
# 3 Helai tudung syria sakura bernilai Rm 50

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Attention to Running Man fans! (Updated!)

12:30:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Ingat lagi tak post yang ni ---> Attention to Running Man fans!
so, yang ni update nya ye...incase kalau ada peminat tegar Running Man nak jumpe Kwang Soo kan..? kalau sally tak laa...hehehe...sally kan minat CNBLUE je...hikhik...

So, kat bawah ni senarai harga tiket dan lokasi tempat duduk kalau korang beli tiket untuk fan meeting....hehehe...ada ke yang nak beli...?? Sape yang beli Premium tu mmg gila ahh! hehe..

^_^

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CNBLUE | November Schedule

10:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

hehehe...schedule ni untuk sally je...kalau korang nak tengok pun boleh..hihihi...


11.01 [Concert] CNBLUE Arena Tour 2013 – ONE MORE TIME – Saitama Super Arena (Saitama)
11.02 [Concert] CNBLUE Arena Tour 2013 – ONE MORE TIME – Saitama Super Arena (Saitama)
11.04 [Broadcast] KBS Marry Him If You Dare 10:00 PM KST (YongHwa)
11.05 [Broadcast] KBS Marry Him If You Dare 10:00 PM KST (YongHwa) 
11.06 [Broadcast] SBS The Heirs 10:00 PM KST (MinHyuk) 
11.07 [Broadcast] SBS The Heirs 10:00 PM KST (MinHyuk) 
11.14 [Broadcast] KBS Marry Him If You Dare 10:00 PM KST (YongHwa) 
11.15 [Broadcast] KBS Marry Him If You Dare 10:00 PM KST (YongHwa) 
11.16 [Broadcast] SBS The Heirs 10:00 PM KST (MinHyuk) 
11.17 [Broadcast] SBS The Heirs 10:00 PM KST (MinHyuk) 
11.21 [Broadcast] KBS Marry Him If You Dare 10:00 PM KST (YongHwa) 
11.22 [Broadcast] KBS Marry Him If You Dare 10:00 PM KST (YongHwa) 
11.23 [Broadcast] SBS The Heirs 10:00 PM KST (MinHyuk) 
11.24 [Broadcast] SBS The Heirs 10:00 PM KST (MinHyuk) 
11.26 [Concert] CNBLUE Arena Tour 2013 – ONE MORE TIME – Osakajo Hall (Osaka) 
11.27 [Concert] CNBLUE Arena Tour 2013 – ONE MORE TIME – Osakajo Hall (Osaka) 

p/s : kawan sally cakap, "Jom la g Jepun, tengok konsert!"....tapi dia yang tak boleh pergi...lagi nak ajak..huh! saje kasi harapan palsu kat sally..hikhik...^_^

p/s/s : Malam ni dan malam esok dorang ada konsert CNBLUE Arena Tour 2013...jealous nya dekat BOICEs Japan..hihihi...jangan risau, sally takkan buat perangai gila nak g Jepun tengok konsert..hahaha..

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Live.Laugh.Love

8:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Good bye my love, Good bye my love.
No more still in love with you.
I’m movin’.
Good bye my love, Good bye my love.
It is my time to find the best of me.
Good bye boy.

Happy Friday people! 

^_^

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Trying-Crying-Smiling-Dying.

1:33:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Teringat kenangan lama. Benci.

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!