Laughter.

11:56:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments



no comment for meantime.

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan November

11:33:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Dimalam yang super sejuk sebab hujan lebat...

nak join satu segmen sebagai menunjukkan sokongan penuh padu sally kepada Kinah...hahaha...


so, korang tak nak join..? ^_^

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Merajok.

3:50:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Dah la lambat update entry, pastu terus nak merajuk...

eh, sukati kita la..kita yang nak merajuk! camne kita tak merajuk...daripada 117 komen yang kita godek start dari pagi...majoriti cerita pasal Yong Hwa...yang takde kaitan dengan Yong Hwa pun komen pasal dia jugak....huwaaaaa...semua orang tak sayang kita....semua orang sayang Yong Hwa je...sob sob...sedih kita!

Lagi kita nak menangis bila semua berebut nak ambik Yong Hwa masa kita takde...nak tolong jaga dia masa kita g test...kita g test je tu...semua nak rampas cinta hati kita..huh! kita majuk...majuk dengan semua..serius!

Well, kita tau la Yong Hwa tu comel, handsome...tapi jangan la tak sayang kita dah...semua orang sayang dia je...takpe..takpe...nanti kita bawak diri lagi sekali...baru tau...!

http://4.bp.blogspot.com/-qh5_ssqDJO8/UQF1hvU8okI/AAAAAAAAD2I/9HthevQ4kps/s640/work.2843792.2.flat,550x550,075,f.sulk.jpg 

p/s : nampak tak dia punya takde idea nak update entry..? hahaha..

^_^

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!