Ambik mood, ambik masa.

10:56:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Haigooo...banyak nye komen...mm...nak kena ambik mood, nak ambik mood kena ambik masa...hehehe...nak blog walking sorang-sorang yang komen, yela...past few days tak boleh nak blog walking, so sally tak publish la komen korang....takut nanti terlepas pandang, kecik hati pulak...hihi

Alhamdulillah...today test runs smoothly....even kelas Mandarin tadi tetiba lecturer buat Listening test pulak...huh! santai gila kelas hari ni...takde la pack sangat kepala ni..huhuhu.....

kejap, nak ambik mood...eheee~

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sally akan menghilang.

9:00:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

~Ni entry melekat sampai la habis kelas this coming Sunday~

Ni bukan cerita hantu atau pun cerita magik..hahaha...kali ni terpaksa jugak la menghilang bila bukak i-class...Lecturer nak buat test this weekend...adeh! 3 test sekaligus...adodoi...habislah...dah la takde input langsung dalam kepala....

Lecturer terpaksa buat sebab dia kena keluar negara, so akan ada 2 seminar yang dia tak dapat nak attend, nak buat kelas ganti takut takde masa yang sesuai...jadi sebagai langkah berjaga-jaga...dia nak buat la test minggu ni....

So, kalau ada entry daripada tu mungkin entry autopublish...sebab sally mungkin tak online buat sementara waktu...well at least mungkin sampai ahad ni...kalau ada pun, maybe just for seeing you guys..? huwaaa...camne kalau sally rindu kat korang nanti..?

Anyway, please..please...pray for me...nak masukkan input 3 subject dalam kepala ni susah sikit..hahaha...biasa laa...awak kan tgh busy ni...nak tengok Marry Him If You Dare pun tak sempat...Yonghwa! I'm sorry!! hehehe...

So, jangan rindu sally tau...kalau rindu, datang je blog..tengok gambar sally...tak pun komen je semua entry starting tahun 2010...hahaha..ok, joking!! Kalau rindu, titipkan doa..doakan sally dapat jawab test!

till then, love and hugs for you guys! See ya next Monday!!

p/s : Sally siapkan entry auto publish, nanti scroll bawah ek.. ^_^

http://4.bp.blogspot.com/--XNE-l_KXAg/TiLcEF43JbI/AAAAAAAAACI/69In1fKuNMY/s1600/hardworking.jpg

35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Errr...

4:00:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Kesiannya korang takde cerita pasal Yong Hwa...ish ish...

padahal dia yang meroyan kalau tak cerita pasal Yong Hwa...

hahaha..haip! haip! sally boleh dengar korang cakap...sebenarnya banyak benda pasal Yong Hwa minggu ni..tapi nak kena ambik mood nak cerita...nanti-nanti laaa...hehe

okay laa...actually sally masih lagi ada kat kelas sekarang..tengah belajar bahasa Mandarin....saje nak muncul sekejap...tau, korang kan suka rindu kat sally..hikhik...lagi-lagi kak +Lieya Von Jay ... lalalalala ~~


ada ke orang tunggu sally balik kelas..? hehehe...

^_^

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Taiwan Drama | Sonria Pasta

2:30:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

Smile Pasta, Sonria Pasta, Wei Xiao Pasta ni semua nama dia la...tapi sally lebih guna Sonria Pasta...senang nak ingat...cerita ni cerita Taiwan...dulu berebut dengan arwah papa masa nak tgk cerita ni kat Astro...tapi dulu laa....tu pun tak dapat...sadis!

cerita ni best...I mean, jalan cerita dia...simple...kelakar....cerita ni masa tahun 2006...masa-masa sally muda remaja dulu..hahaha...saje nak kongsi dengan korang, kot-kot kalau ada yang tetiba tak tau nak tengok cerita apa dah...bergenre komedi dan romantik...serius best! cerita ni lebih kurang macam cerita Korea, "Full House" lakonan Rain tu...Antara pelakon dia, yang confirm korang tak kenal..hehe...Cyndi Wang as Cheng Xiao Shi, Nicholas Teo as He Qun, Gino as He Rui Zhe / Ah Zhe, and Joyce Zhao as Rita...sally sempat jugak minat kat Nicholas Teo ni kejap..hehehe...Nicholas Teo ni orang Malaysia, lahir kat Sarawak woo...tapi dia sign contract untuk menjadi penyanyi di Taiwan, so dia mmg famous kat Taiwan je...yela, lagipun time tu takde CNBLUE lagi...hahaha...so, minat jela dengan Nicholas...

Watch Smiling Pasta online

Synopsis
Xiao Shi is a girl who has gone through many short relationships, 17 to be exact, not one lasting more than 3 months hence, she was cursed with a three-month curse. After being dumped by her 17th boyfriend, the world looks grimmer than ever. At that time, a famous idol, He Qun runs past, bumps into Xiao Shi, and they end up "kissing" on the street. Paparazzi swarmed by and to avoid a bad reputation, He Qun’s manager declared Xiao Shi as He Qun’s girlfriend of one year and fiancĂ©e. Thus, a love contract was made. This story is about how the couple learns to like each other after having disagreements in the beginning, as well as fighting the injustices the media throw at them. Will Xiao Shi finally break her 3 month curse?

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sunday Lesson!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments


Hafal ni tau..nanti sally balik, sally nak soal sorang-sorang..hahaha...

Happy Sunday!!

^_^

p/s : Don't forget to wish me luck in my test today...

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!