Qim Wedding :)

2:30:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Qim @ Che Qim atau nama sebenar...Mustaqim...kawan baik sally..hehehe..terpaksa jugak buat entry ni sebab rasa bersalah tak g kenduri dia...sape suruh dia kahwin jauh-jauh sampai ke Kelantan...ok, tu alasan je...sally ada cerita pasal dia dalam entry ni...kalau rajin baca la...kalau tak, nanti korang tak kenal..hehehe..

Pada asalnya sally memang dah janji nak ke Kelantan dengan Muhaimin, tapi last minute ada hal yang tak dapat di elakkan, so sally terpaksa la mungkir janji...so, ni kira entry minta maaf secara official laa..hahaha...

Majlis nikah pada 17th oktober 2013..

 

Majlis bersanding sebelah perempuan pada 19th oktober 2013

 

 


Majlis dekat rumah Qim pulak akan berlangsung pada 26th oktober..means hari sabtu ni la..tapi sally lagi sekali tak dapat pergi sebab hari ahad tu ada seminar...ada kelas...so, sally terpaksa la korbankan hasrat nak jengah kenduri dia...hehehe...jumpe dia time kelas nanti, mesti kena bebel...adoi....bernanah la telinga nak explain kat dia .. dush! dush!

"Dia kawan daripada zaman diploma (KPMB) sampai la ke zaman degree (UiTM)...tak pernah terpisah..kawan gaduh, driver  yang hantar balik kelas, tukang tiru assignment, tukang print note and assignment, mangsa keadaan bila sally dalam kesusahan...hahaha..akhirnya dah kawen...bagus jugak! budak nakal kena kawen cepat..hahaha..."

Qim! aku tak dapat g kenduri kau...jangan sumpah aku jadi Vios Version 2013 (tau la bulan depan nak bawak keluar Vios kan) tau..hahaha...semoga semuanya dipermudahkan dan aku doakan kau akan jadi seorang imam dan suami yang terbaik buat Nadia..Aku sayang gila kat kau kot! kawan baik dunia akhirat..insyaAllah...

~auto publish~

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Life Quotes.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Setuju..?

Bagi sally, nak senang ke nak susah tu semua depends dekat kita...hidup ni mudah je sebenarnya, tapi orang yang menyukarkan perjalanan kehidupan tu...terlalu banyak berfikir dan terlalu banyak perkataan "kalau" yang digunakan...

I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the places I want to visit, all the books I want to read, and all the friends I want to see....it's too short...why do we have to spend the whole life with regretting...? Forget the past and move on..make you life wonderful...You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of...

Life is 10 percent what you make it, and 90 percent how you take it. - Irving Berlin 

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!