TEASER | SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop

9:44:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

adoi...malasnya nak update..hahaha...esok boleh tak...? nak tido dah..penat gila wooo hari ni...best! excited...hahaha...sally kasi teaser je...utk cerita penuh, esok ye sayang-sayang....tuan blog nak tido dah ni...penat...

malam ni dia tidur lena sebab cinta hati dia dah selamat sampai Korea petang tadi...tak meroyan dah sally..hahaha...

layan teaser ni ni...esok sally update ye...janji..!



Photo: my group

Photo: Makan time.... @ Big Apple Restaurant, Berjaya Times Square Hotel

gambar yang cantik semua credit kat Note 3 kak +Mia Liana yang super best! hihihi....

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Malam Jumaat punya cerita.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Punya malas nak update pasal ni sebab tgh makan hati kan time tu..hahaha...lagipun event ni macam tak berapa nak ikhlas pergi...sebab dato' dah beli table jela antara sebab kenapa pergi jugak makan...


Sally bertiga dengan ibu dan abang sally...saje seret dorang sekali..hahaha...tak nak la g makan sorang-sorang...ingatkan dapat makan sedap-sedap..tapi super disappointed...ye la..tau la makan malam untuk kutip derma...tapi, sangat kedekut ye makanannya..sesenduk nasi, seketul daging sebesar ibu jari, seketul ayam...per head RM50...luckily la dato' yang beli table tu..hahahaha...



So, venue ke sape yang anjurkan ke sally tak nak la kasi tau...aib kan orang pulak...dah la organisasi yang besar...tak baik kan bukak aib orang...huhuhu...atleast dapat jugak makan daripada takde langsung kan...ada jugak lucky draw..even tak menang..hikhikhik....

~AUTOPUBLISH~

Currently ada kat SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop..Balik nanti sally story ek! 

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!