Terkedu.

6:00:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Ye...lagi sekali pasal CNBLUE...tapi kali ni edisi..sally nak senyap je...

 
Kejadian berlaku lepas "Samsung Events"..
and Jung Yong Hwa with CNBLUE on their way to their room in the Hotel...

A fans called out his name "Jung Yong Hwa" thus the shocked expression. 
And he went to the fans to take the gift from her.

Sally speechless. Sally jealous.

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Doraemon & CNBLUE

12:00:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Apa lagi la Sally merepek ni..hihihi...ingat tak entry Sekejap ada, sekejap lagi takde..? Alaaa...yang sally cakap sally cat blog jadi warna biru sebab ape...the first reason mesti la sebab sally suka warna biru...actually masa cat blog warna pink tu tak tau sebab ape...mungkin rabun kot time tu...tak perasan biru dengan pink..hihi...

kenapa ek sally suka Doraemon dengan CNBLUE..?


Firstly sebab dorang biru! sebab Doraemon biru and CNBLUE pun ada perkataan "blue"...lepas tu dua-dua pandai menyanyi...tengok tu doraemon pegang microphone...hihihi...CNBLUE dah confirm la kan boleh menyanyi...hahahaha....


Lepas tu sebab dorang sangat femes...tengok doraemon...semua orang berkumpul kat dia...kan ke femes tu...macam mana doraemon kena kerumun dengan orang...macam tu jugak la yang CNBLUE kena kalau dijumpai oleh peminat...so, both famous amos..hehe...


CNBLUE dengan Doraemon dua-dua comel...kan..? hehehe...actually kan kalau doraemon sally suka tangan dia...bulat je...kadang-kadang terfikir...camne dia pegang barang ek..? CNBLUE comel jangan tanya kenapa la...sebab mata sally yang pandang..hiihihihi....comel kan..? 


Lastly, sally suka doraemon sebab dia ada pintu kemana sahaja...gila tak best..? tak payah nak simpan duit bagai nak naik flight...pinjam je pintu dia...hahaha....agak-agak kalau sally mintak pinjam utk g konsert CNBLUE kat Jakarta, doraemon kasi tak..?? hehehe....

Nampak tak permainan dia kat sini..? hahaha...actually sally nak cakap kan best kalau ade pintu kemana sahaja...boleh terus g konsert CNBLUE kat Jakarta...tak payah susah-susah sally nak berenang ke Jakarta tu...lalalalala~ kalau nak g Korea pun tak payah simpan duit..hahahaha...tak payah susah payanh beli tiket flight...weee~ 

p/s : nampak tak yang tuan blog masih tak dapat terima kenyataan sebab masih makan hati tak dapat jumpe cinta hati dia, CNBLUE..hehehehe...sorry! termeroyan pulak... 

^_^

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Doa Mohon Cinta ALLAH

9:00:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments


Salam Jumaat!
Selalu kita asyik minta kat Allah, berdoa supaya dapat seorang yang mencintai kita kan..? so, apa kata kita tukar...kita berdoa untuk dicintai Allah...sebab Allah sebaik-baik pendamping yang kita wajib dampingi...yang sepatutnya kita cintai...cintai Allah dan kita juga akan turut dicintai manusia...

^_^

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!