I'm back!

8:27:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Alololo...dah macam ape entah...tetiba I'm back...hilang pun tak...tetiba I'm back..hahaha...
okay, sally sangat la super busy...dengan kerja, dengan presentation, dengan assignment...Pagi tadi pun sempat tengok-tengok gitu je blog...nasib la ada satu entry auto publish...kalau tak, mau sunyi sepi blog sally haa....

Kehilangan sally bukan la sebab busy dengan kerja, dengan presentation, dengan assignment je...tapi ada sebab lain...sebab sally baru keluar daripada bawah meja lepas menangis..sob sob sob...

Sebab apa..? sebab makan hati laaa...huwaaa....makan hati sebab....

Jung Yong Hwa
ye...sebab Yong Hwa dengan CNBLUE dah on the way ke Jakarta sekarang...untuk 2013 CNBLUE BLUE MOON WORLD TOUR In Jakarta.... huwaaa....dalam peta nampak dekat dekat je Malaysia dengan Jakarta...tapi kenapa hakikatnya jauh.....siap kena naik flight lagi...aduh! kalau tak mau sally berenang ke Jakarta tu...okay, nampak macam obses dah sally, get back to life!

Kang Min Hyuk
Konsert akan berlangsung pada 19th October yakni hari Sabtu ni...adodoii...boleh tak nak mimpi g konsert dorang..hihi...tak puas la konsert kat Malaysia dulu...

Lee Jung Shin
Hopefully they will have a nice trip and landed safely in Jakarta...they expected to be arrived late night...Dari jauh ku kirim doa...aicecehhh...hahahaha...abaikan mood meroyan sally ye...dia kalau time cerita pasal CNBLUE je sasau kejap...to BOICE Indonesia, please take a good care of our oppa...I'm counting on to all of you...

Lee Jong Hyun
Okay, sally tipu...sally memang hilang sebab busy...bukan sebab makan hati tak dapat jumpe CNBLUE...sekarang tgh siapkan lagi 2 assignment yang due next week...lalala....this weekend nak jumpe dengan +Ainim Suju , so kena siapkan assignment sebelum tu..hihihi...kerja kat office, kat office je kita fikir...kalau nak siapkan mmg sampai bila-bila takkan habis kan..???

p/s : Tarikh yang sama akan ada konsert Infinite kat Malaysia...sape yang pergi...? sape yang pergi tu tolong kirim salam kat L yang hensem tu ek...dorang pun dah on the way ke Malaysia and will be arrived on late night.... sape tak kenal Infinite, GOOGLE!

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Life Quotes ^_^

10:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Love life, love yourself. Get some changes for your life...

Happy Thursday!

AUTO PUBLISH

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!