Menangis La wahai SALLY!

10:29:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

okay, sally sedih sangat...korang jangan pujuk sally...sally nak g sorok bawak meja makan...nak nangis...adoi!

Hari ni dah 14th Oktober...maknanya drama terbaru Jung Yong Hwa dah start...huwaaa...dah start pukul 10pm tadi...camne nak tengk live streaming dengan quota internet yang tak sampai 1GB je tinggal ni..? nak download pun still kena pakai internet jugak....adoi....


LOL...Yong Hwa siap tweet lagi suruh spend masa tengok drama dia...like seriously bukan la direct tweet kat sally...dia tweet kat satu dunia....



[YH Trans tweet] Hello, everyone, I'm ^^ Yong Hwa ~ lol. Again a moment! 'Marry Him If You Dare' will initially broadcast tonight at 10pm. Clear business or everything has already come across each other haha!!! Cold weather start ㅋㅋdon't forget to wear warm clothes!!


Yong Hwa...sally tak dapat tengok first episode malam ni...nanti sally tengok online kat office ye...tak pun tumpang download dengan bos, pastu kasi royalty kat bos...satu episod RM0.50...hahahaha....Sally tak nak kasi link live streaming kat sini sebab sally dengki...nanti korang tengok dulu...

Aisya, please la jangan tengok Yong Hwa dulu...kita tengok sekali ek..? hehehe...jangan la kasi sally jealous...please..please...

Eh! lupa...Selamat Hari Raya Aidiladha...jangan makan daging banyak-banyak ye esok...Love & Hugs!

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Menanti waktu berbuka puasa.

7:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Assalamualaikum....Selamat Petang!

Hari ni kan tengahari lagi dah sampai rumah...so, kena la tolong ibu masak...weee....~ ibu ni pulak penuh sunggguh-sungguh dia masak...macam raya seminggu pulak...

Hari ni berbuka puasa makan rendang ayam! hooreyy...sebab tak sempat nak masak untuk berbuka pose....so, menu raya esok : Nasi Impit, Rendang Ayam, Kuah Lodeh, Kuah Kacang and Dadih Jagung! Tapi kuah lodeh belum masak lagi...esok pagi laa baru masak...kuah kacang dah on the way atas dapur tu...

Sesape yang teringin nak ambik sally jadi menantu tu, abaikan la hasrat anda ye...ni ibu yang masak...hahahaha...sally buat dadih tu je..ok, sally mengaku tak reti masak rendang...*malu




Korang masak ape je..?

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Smiling...hehehe...

2:26:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Wahhh...begitu sekali senyum dia kan...hari ni masuk office...banyak gila benda nak settle...yela...esok kan dah raya...nak kira gaji bangla yang kat site lagi....kesian pulak kalau tak bagi gaji dorang hari ni....

Tetiba, dato' naik...tengok ada 3 orang je staff dia...kat tingkat satu ada 2 orang je....

Kena la half day hari ni....bak kata dato',

"Membazir elektrik saya je...pukul 1pm nanti balik...!"

Hahahaha...so, saje nak show off...sally dah sampai rumah...

^_^

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!