Last step!

10:27:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Belum first step tetiba dah last step..hahaha...

Hi guys! mesti korang sedih tengok sally stress hari ni kan...? sedih tak..? ke sally syok sendiri ni..? hehehe....sally dah sihat! senang betul mood budak ni berubah....mau tak happy...I'm on the last stage before auditing...yeay! tgh buat bank reconciliation for 1 year....and...walaaa....I'll be back! back to normal life....sekarang baru siap untuk 6 bulan...so, ada lg 6 bulan untuk disiapkan...ye macam biasa...sally bawak balik kerja kat rumah...

Sally dah selesai blog-walking...but randomly la ye...tak sempat nak singgah semua....sebab nak kena sambung buat kerja...siap yang sally tak singgah tu...ampun ye....nanti sally dah settle account, and dah settle audit...baru sally boleh bergerak bebas..hihihi....

Gila laaa...sally tak update pape pasal Yong Hwa hari ni...syabas! tapi setiap komen...ada jugak korang selit nama Yong Hwa...ada yang jadi Jung Hwa, Jong Hwa...hehehe...tapi sally tau korang maksudkan Jung Yong Hwa...hehehe....

terima kasih atas sokongan dan dorongan...*gila bahasa baku punya ayat....hehehe...serious! thanks sebab sentiasa bagi sokongan kat Sally...rasanya weekend ni akan ada project Bride-to-Be #4....so, takde la istilah rehat mungkin....kesian badan...penat ye...pergi SPA nak tak...?? hihi....

ohh! Lastly thanks kepada blogger Budak Bandung Laici...yang review sally sebagai BBL dia yg ke suku ribu katanya...hihi...hbs semua orang tau sally minat CNBLUE...malu kita...bak kata ibu, 
"CNBLUE tu bukan minat kat kamu...."
ye....ibu dengan mama sally mmg comel dan sangat dengki dengan ke"obsess"an anak dia terhadap kumpulan itu...hehehe...nanti korang g jenguk dia ye...kasi semangat sikit...

untuk penutup, sally letak jugak gambar Yong Hwa..Hari ni dia ada press conference untuk drama terbaru dia...The Future Choice's @ Marry Him if You Dare yang akan ditayangkan minggu depan...excitednya....cepat la habis audit, lepas ni nak pandang Yong Hwa je...hehehe...





































ok, sally nak sambung buat kerja ni...tak nak dah tido lambat malam ni..hihihi...full weekdays ni asyik tido pukul 2-3 pagi je...so hari ni nak tido awal...so, sally wish Good Night awal-awal ye...Love and Hugs!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

T.I.R.E.D

4:34:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


.......................

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

AOA - Love is on you.

2:54:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Referring to this entry...

A few people requesting for this song...well the entry I just get some of the lyrics...for me the lyrics was written beautifully and I just love the meaning...


AOA or (Ace of Angels) also one of Kpop group in Korea, they are in the same management of CNBLUE...FNC Ent...I think people will notice them...a group with plenty of pretty women, consist of Seolhyunari,  Choaya,  Hyejeong Linus, Chanmi T.T., and Yunaria..hahaha...try on...search for English translation of the song...you'll fine it lovely and sweet...

A bit biased here, I'll start listening to the song because just knowing that Jung Yong Hwa was the person who composing the song..hehehe...the song was composed in 2012...

kak +Farah Waheda Wahid , you should try listening to this one also! hahaha

^_^

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm exhausted!

12:27:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Like seriously...mmg sangat exhausted la minggu ni...and minggu lepas..and minggu depan....nak nangis boleh tak..? assignment dah 2 minggu tak tengok...I-class pun tak jengah...lecturer dah up macam-macam tutorial,satu hape pun tak jadi....huwaaaaa......

dengan auditor yang nak datang...dah la nak kena settle account before raya...suka-suka hati dia je..huhu...pastu lepas raya ada audit ISO...penatnya....serius penat gila...rasa macam nak ambik cuti seminggu pastu suruh auditor tu buat audit sorang-sorang.....tapi tak boleh....dah la setiap hari bawak balik keja balik umah...pastu tido pukul 2-3 pagi....usha assignment kejap..pun tak jalan...kena settle keja office....


daripada update blog baik g buat keja tu....

memang la...tapi kepala ni dah blank dah...rasa naik tepu otak tengok account ni..sob sob....Happy Friday korang...even if it is not a very "happy" for me...I'm exhausted... :(


16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!