Love is only You.

9:01:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


Listening to some wonderful music
I think of you
Walking around the beautiful streets
I think of you
Whether watching a touching movie
always you
You appear in my head, smile and smile
Not a single word is needed
 
but
 
I know just by my feelings
My heart has confessed it all
 
I love you
Love is only you
Looking at you, I smile without my knowing
With no reason at all, my face is full of smiles
You are my sunshine of my life

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sony Xperia SP vs Sony Xperia ZL

3:30:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Hi..!! Sally sebenarnya dalam proses nak beli henfon baru...tapi tak tau nak beli antara Xperia SP or Xperia ZL...nak beli Xperia Z Ultra or Z1 lari budget la pulak..hehehe...Kenapa Sony..? sebab sally memang minat dgn Sony...even CNBLUE jadi duta Samsung Galaxy S4, kali ni terpaksa membelakangkan dorang..hihi....sorry ye CNBLUE sayang!
ingat nak ambik HTC One or HTC Butterfly...tapi kakak sally tak kasi pulak..hihi...lagipun HTC keluaran Taiwan...so,dia cakap better ambik Sony...so, saya yang menurut perintah! ^_^

Tapi masalahnya bila nak pilih antara Xperia SP dengan Xperia ZL..


Spec : Xperia SP vs Xperia ZL
 Comparison Spec : Phone Arena

tapi kan...beza harga dia sikit sangat je...cuma dari segi spec dia...agak banyak la beza termasuk kamera dia..... memang la beza...kenapa kamera..? sebab Sony mmg terkenal dgn kamera dia yang cantik..bukan la hand phone lain tak cantik...cuma kalau Sony mmg specialty dia kamera...

Sally rasa sally ambik Xperia ZL laa...okay tak..? ke korang ada better suggestion...???


14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Shyness.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Kadang-kadang mmg betul kan..?
Terus terang la sally cakap...sally ni pemalu orangnya...eh..? Macam tak boleh percaya ek..? hehehe....betul laaa....sally ni sangat pemalu...okay,tipu...
sally kan actually senang sangat kenal dengan orang...kadang-kadang bila keluar dengan mama, sally yg akan bercakap lebih....macam mama masa beli barang dia akan byr je..takde inisiatif nak mintak kurang pun...kalau sally...dr RM5..boleh jadi RM2-RM3..punya la nak harga murah....
kalau dekat dunia maya ni pun sally rasa senang je berkawan dengan orang...mungkin ada orang susah nk mulakan perkenalan..tapi sally tak kisah orang tu macam mana...as long as dia reti hormat kita jugak laaa....sally akan okay je...

Tapi tak dinafikan mmg akan wujud "awkward moment" kalau kita jumpe dengan org yang kita kenal before jumpe face-to-face...sally pun kadang-kadang risau nak jumpe dengan org yang kenal kat alam maya...hehehe...tapi as long as kita pandai jaga diri...InsyaAllah okay kot..?


p/s : Korang pemalu jugak ke...??

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Jung Yong Hwa : new drama : The Future Choice's

p/s : Makan hati pun ye, berangan jadi perempuan tu pun ye..hahaha...dush dush...malu!

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!