Hari ahad berlalu begitu sahaja...

7:08:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Hehehe...tuu diaa...nampak tak ayat pasrah dia...baru nak on the way balik ke rumah...yes...dah hbs seminar@kelas untuk minggu ni...happy...hehehhe....

Sally perasan tak berblog 3 hari pun masih ramai yg singgah...nasib baik sally buat entry autopublish ek..hehehe...alhamdulillah....follower pun dah bertambah...actually masa buka blog pagi tadi tgk 999...ingat nak capture tapi tak sempat..hehehe..nanti sally review cik adik manis yang follow sally ek...♥

Korang buat apa je ni...? Actually sally belum sampai umah lagi...nanti sally dah sampai...sally jengah korang lagi ye...macam ada orang cari entry pasal Yong Hwa...hahaha...amboi...tetiba minat Yong Hwa dah yeee...hihihihi...♥♥♥

Ada cerita best pasal bride to be #3...nanti sally buat entry..hehehe...dah maghrib...salam maghrib... >_<

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!