CNBLUE - Wherever You Will Go by The Calling (COVER)

4:33:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


So lately, been wondering
Who will be there to take my place
When I'm gone you'll need love to light the shadows on your face
If a great wave shall fall and fall upon us all
Then between the sand and stone, could you make it on your own

[Chorus]
If I could, then I would,
I'll go wherever you will go
Way up high or down low, I'll go wherever you will go

And maybe, I'll find out
A way to make it back someday
To watch you, to guide you through the darkest of your days
If a great wave shall fall and fall upon us all
Then I hope there's someone out there who can bring me back to you

[Chorus]

Run away with my heart
Run away with my hope
Run away with my love

I know now, just quite how
My life and love might still go on
In your heart, in your mind, I'll stay with you for all of time

[Chorus]

If I could turn back time, I'll go wherever you will go
If I could make you mine, I'll go wherever you will go
I'll go wherever you will go

Ye..ye...CNBLUE lagi...sorry!! tapi jangan risau...lagu ni korang confirm boleh nyanyi...confirm dalam english..hehehe...lagu ni CNBLUE cover daripada kumpulan The Calling...tapi sally kan suka pilih kasih, so sally letak yang version CNBLUE..yg original tak nak kasi korang tengok..hahaha...

okay, sally nak g buat kerja...macam biasa la..tinggal link or komen, sally jenguk korang balik kerja nanti!
Love & Hugs! 

AUTOPUBLISH

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Jumaat yg super busy!

12:51:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Assalamualaikum....

lambat nye dapat bukak blog hari ni...hehehe....pagi tadi je dapat jenguk kejap..tu pun tak dapat nak update entry...ada yang tunggu sally update ke..? takde kan...hahaha....

huwaaaa...hari ni hari super busy...nak kena settle account...sebab auditor dah nak datang audit account company! minggu depan nak kena prepare presentation International Organization for Standardization (ISO) pulak... aiyo...penat kepala kita nak fikir...tapi dah nama pun bekerja kan...mana ada senang nye...lagi-lagi nak cover keja 3 orang...woahhh..."happy" sangat rasa....

Esok first week Saturday...so, sally cuti! weee....tapi bukan boleh rehat pun...esok ada Bride to Be project lagi...kakak sally nak g ambik baju tunang dia pulak...ayoyo...terasa malas nak keluar actually..hihihi....


Sally baru je borak dengan kawan sally masa kat kolej...dia pun minat CNBLUE macam sally jugak...geng! hehehe....motif sally print screen....sebab sally rasa kelakar pulak bila sally pura-pura tak kenal Yong Hwa...siap cakap tak minat dia pulak...kawan sally cuba nak kasi sally jealous pun tak berjaya...padahal dalam entry tiap-tiap kali ade je sebut nama Yong Hwa tu...sampai mama +Norhasniza Khalid pun dah boleh hafal nama Yong Hwa...kesian korang ek...masuk blog sally entry nonsense je kan....tapi nak buat camne...peminat kipas susah mati (die hard fans) memang la gitu...ampun!! kalau tak percaya cuba tanya +Ainim Suju dengan +Nadya Dyana camne rasanya minat SuperJunior... tak pun tanya kak +Lieya Von Jay  ....huuuu~ -__-''


Nampak tak game dia kat sini..? hahaha...actually sally takde idea nak update ape...hahaha...sekarang tgh fikir nak siapkan kerja je and sumbit assignment time lunch nanti....huhuhu....Happy Friday people...
^_^

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!