Bila bos takde.

4:41:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Bos!! sally mintak ampun...huhu..bila bos takde je...tetiba banyak setan keluar...dorang hasut sally..dorang punca...dorang yang bersalah...sally tergoda bos!! it's not even my intention to do that!! huwaaaa...rasa bersalah nya....padahal baru semalam kena puji sebab dah bekerja 2 tahun kat sini...tapi hari ni...sally tak salah.....


ok, drama la sally oiii...hahaha....macam biasa .... 15 minit sebelum balik, semangat nak pukul 5 tu dah tiba...padahal jam baru je pukul 4.45....punya excited nak blk...padahal esok kena keja...huwaaaa....kebiasaannya, 15 minit terakhir sally suka usha Youtube....tetiba..tetiba hari ni...ada orang upload full concert CNBLUE pulak! bukan Blue Moon la...Blue Moon punya DVD lambat lagi nak keluar...lepas habis tour nanti kot! ni konsert zaman muda-muda dulu...launching first album Jepun dorang kat Jepun...tetiba...tetiba sally tertengok...huwaaaa...dah la duration dia 2 jam setengah..tetiba..tetiba sally terdownload sebab nak tengok kat rumah...hahahaha....Kesimpulannya, sally rasa bersalah dekat bos, but at the same time, happy sebab bos dah balik awal..hehehehe.... Bos! hehehe...saya janji esok saya datang kerja extra 15minit awal ek....

 
Bos! budak lelaki ni yang suka kacau konsentrasi saya masa bekerja..hahahha...dia ingat dia hensem saya terpikat..? Dia selalu keluar kat laman web...saya pun secara tak sengaja terbuka dan tertengok...saya bukan minat sangat pun kat dia..saya rasa dia yang minat kat saya la bos...tolong la percaya kat saya bos! hahahaha

p/s : Sape yang rasa nak kasi penampar kat sally, tak payah susah-susah...sally tampaq diri sendiri...weeee~

notakaki : Sally cuma layan YouTube kalau semua kerja untuk hari tu dah habis....jangan la ingat sally makan gaji buta pulak tau....sedih hati kita nanti....kita buat kerja dengan penuh dedikasi! ^_^

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Pemenang Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman

3:29:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Yeay! akhirnya sally umumkan jugak..hahahaha...boleh gitu..? lama ek tunggu..? sorry la..ingat nak umumkan kelmarin...tapi tak sempat la pulak....nak umumkan semalam...sally busy..hahahaa...ok, nampak tipu sangat ek...? sally malas nak print out Random tu...so, sally update je sape yang menang ye...hehehehe....senarai peserta boleh tengok kat >Senarai Peserta<

Sally dah bagi masa dua hari, so sally assume semua dah check link masing-masing...no more..."alaaa...link kita takde" watsoever ye...lalalalalala.....okay! ready! nak umum dah ni....before that sally mintak maaf la kalau button badge tu tak berapa cantik ke tak comel ke tak berkenan di hati ke...masa tempah tu tak terfikir pulak....huhuu...sorry!
  1. http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  2. http://najihahsusucokelat.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  3. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  4. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  5. http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
  6. http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-klik-weekend-3-by-sally.html
okay..? total 6 orang kesemuanya seperti yang dijanjikan..hehehe...terima kasih la kepada 29 orang yang join tapi sally tak bagi pape...huwaaaa...I'm sorry..tetiba rasa bersalah pulak....nanti lain kali sally buat segmen yang kasi hadiah banyak-banyak ye....so, to all the lucky one, please send an email to me (sallysamsaiman@yahoo.com), as follow :

Subject : Pemenang Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman
Nama :
Alamat :
Link Penyertaan :
No tel : (incase kalau sally ada benda nak tanya)

till then, Love & Hugs! eh, nanti kejap...lupa nak suruh klik >SINI<..kita nak g Korea ni...klik la...klik laaa...hehehehe ^_^

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

It's Friday!

9:39:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Alhamdulillah...dah Jumaat dah...huhuhu...esok still kena keja...bestnya kat orang yang cuti sabtu ahad macam orang keja gomen tu....as we all ni kan construction company, so kena la jugak bukak hari sabtu...sebab banyak benda nak kena urus between site dgn HQ...okay, ape sally merepek pepagi jumaat ni..? -__-"

Ahad dah dah start first seminar a.k.a class untuk student PJJ...happy pun ya, takut pun ye...excited pun ye jugak...so far, 2 dari subjek yang sally ambik sem ni...di ajar oleh lecturer yang sama..hehehe....and all the lecturer sem ni lelaki...huwaaaa...eh, tak tak...ada satu subjek yang diajar perempuan....mintak-mintak la dorang ni bukan jenis hati kering nak bg markah....okay, ape lagi yang sally merepek ni..? -__-"

Actually takde benda pun nak update, ni namanya budak kurang kasih sayang nak mintak perhatian...hehehe...

Happy Friday people! ^_^

 

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!