Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman TAMAT!

11:46:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Alhamdulillah...genap seminggu dah segmen ni sally jalankan...so far ada around less than 40 people yg join...sally belum habis update lagi...sebab kepala sally tgh ting tong lagi kesan daripada pain killer + ubat selsema yang sally makan tadi...ding!

Esok pagi sally akan update sekali and kalau sempat sally akan blog walking sorang-sorang before sally umumkan 6 orang pemenang yang dapat button batch tu...actually ingat nak tambah hadiah, tapi takpelaaa...ada lg satu segmen yg sally akan anjurkan...tu baru sally kasi hadiah banyak-banyak! Perfume..! okay??

Tomorrow will be a happy day! stay tuned to find out why...Good Night! Have a nice dream...

Love & Hugs! ^_^


nah! ambik gambar CNBLUE ni...hihihi....

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman

11:30:00 PM Sally Samsaiman 41 Comments

Assalamualaikum....


*Sally buat sticky post yaaa*


short segmen on weekend ni...segmen ni akan berlangsung selama seminggu saje...so, sila join dengan kadar segera! segmen bermula 11th September 2013 (12.00am) sehingga 18th September 2013 (11.30pm)
disebabkan ni ialah segmen klik-klik iklan...so, mungkin iklan akan sentiasa diupdate...so, yang mana yang join...boleh la klik iklan yang tertera masa anda join...tak perlu jenguk setiap hari utk klik...tapi elok jugak kalau nak klik...rezeki sally....

pemilihan pemenang 100% by Uncle Random.  
6  PEMENANG DICARI ---> 6 BUTTON BADGE UTK DIMENANGI! 



syarat-syarat penyertaan..

  1. Mesti Follower Blog Sally...
  2. Follow sekali Twitter Sally...kalau ade...
  3. Klik aje LINK kat bawah (tunggu sampai hbs loading)
    COMEL
    , CUTE , CANTIK
  4. Tulis satu entry dengan tajuk "Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman"
  5. Tampal banner dekat entry & linkkan ke entry ni..
  6. Dah ? Komen link entry korang kat dalam entry ni..

41 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Budak demam dah baik!

7:46:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

eh, dah sihat ke sally...? hehehe...actually takde sihat sangat...tp lepas borak-borak dgn Yong Hwa tadi...terus sihat..!! okay, sally tipu! hehehe...bajet macam kawan baik pulak siap borak-borak dgn Yong Hwa kan..? Sally tak berapa sihat lagi...cuma rasa dah kurang sikit sbb dah makan pain killer...I'm not even go to clinic today...huhu...sbb doktor takde...dia blk...suruh datang pukul 8 malam pulak..hampeh! Mmmg la rajin sally dah blk keja pastu nak keluar blk pulak semata nak g klinik..? No No No ~

Mama dengan kakak sally g Langkawi starting last week,ikut company trip office kakak sally..so, baru balik semalam...sally pun bergegas la g umah mama untuk ambik coklat...hahaha...kan kat >entry< yang ni sally dah cerita pasal kekerapan sally makan coklat..bila PMS ni...huhuu....


actually kan...banyak lagi...tapi yang ni je yang masih belum bukak...hahahaha...gelojoh sangat makan semalam...sampai lupa nak ambik gambar...yang penting coklat Hershey dah hbs!


gambar ni sally ambik kat Fesbuk kakak...dia balik terus upload kot..hehehe...so, dapat bayang tak berapa banyak coklat yang sally dah makan semalam..? ok, sila jangan bayangkan....

p/s : I'm still in the middle of fever...but, blog-walking still going to be done by tonight!

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Nak blogwalking, tapi tak larat .

3:38:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Seperti yang diketahui, sally demam hari ni..ramai yang menyinggah...ramai yang jugak doakan sally supaya cepat sembuh...terima kasih banyak ye...but, I'm getting worse than in the morning...kepala berat, mungkin sebab terlalu banyak bersin since pagi tadi...dah makan ubat tapi mungkin sebab tak rehat or mungkin jugak sebab aircond kat office ni....so, I become worse....adoi...balik kena g klinik jugak...aishhh....malas nye nak menghadap doktor....nanti kena MC...sally dah la kena cover kerja 2 org kat office ni....tak nak MC...huwaaaaaaaaaaaa

Kepada kakak-kakak syg, Kak +Farah Waheda Wahid , kak +Lieya Von Jay , kak +Mizz Aiza , kak +Normi Nieza and beberapa orang yang singgah tapi sally tak sempat nk blogwalking tu, sally jenguk malam sikit nanti ek....pening kepala tahap migraine dah ni...soooo soooorrryyyyy....

I really need my pain killer now... :'(

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm not feeling well :(

10:36:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...
I'm not feeling well today...bangun pagi lagi dah bersin macam nak tercabut hidung ni...mata gatal..berair..and lastly, I started to get fever...huwaaaaa...dah la minggu ni first seminar...demam pulak! ni mesti sebab semalam tido tak pakai selimut....actually semalam lagi badan dah rasa penat sangat, sampai tertidur kat ruang tamu...bak kata ibu, kalau sally dah tidur..letak bom kat sebelah pun belum tentu bangun...tapi kalau suruh Yong Hwa kejut mesti bangun punya! hehehe...ok, joking!
masa nak g keja tadi, jiran sebelah rumah tegur....
"banyak kali you bersin, mesti ramai orang rindu sama you haa"
eh..? okay ni first time sally dengar, yang selalu sally dengar kalau kita tersedak sebab ada yang menyebut...kalau kita bersin..? sebab ada yang rindu..? duh! aunty...saya dari pagi bersin nak dekat 100 kali dah....punya ramai orang rindu kat saya..? hehehe....tapi sebab tu jugak sally cuba google....

Di Jepun, ada kepercayaan bahwa bersin adalah tanda bahwa ada orang lain atau seseorang yang berada jauh daripadanya yang membicarakannya atau menjelek-jelekkannya di belakangnya.

"Akak nak tahu tak? Orang cakap kan, kalau kita bersin sekali itu tandanya ada orang rindu kat kita. Kalau kita bersin dua kali, maknanya ada orang menyebut nama kita kak. Kalau tiga kali pula, itu tandanya kita demam kak!" 

Dalam budaya Islam yang didasarkan pada berbagai hadis dan ajaran Muhammad . Sebuah contoh dari hal ini adalah hadis riwayat Al-Bukhari dari Abu Hurairah bahwa Nabi Muhammad pernah berkata:
"Ketika salah satu dari kita bersin, biarkan dia berkata, "Al-hamdu-Lillah" (Segala puji bagi Allah ) , dan membiarkan saudaranya atau pendamping berkata kepadanya, "Yarhamuk Allah" (Semoga Allah merahmati anda) . Jika ia berkata, "Yarhamuk-Allah", kemudian biarkan [hidung itu] berkata, "Allah wa Yahdiikum yuslihu baalakum" (Semoga Allah membimbing Anda dan memperbaiki kondisi Anda)."
 
Yes! I'm actually in the middle of fever bukan sebab rindu...sebab kalau ada yang rindu sally pun, Jung Yong Hwa je...hahahaha...okay statement mintak penampor! doakan sally pulih cepat ye...dah tak sabar nak g kelas minggu ni...
^_^
 

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday!

9:20:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

 p/s : Apple vs Banana in Islamic View.

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!