Meroyan lagi.

11:42:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

bersama-sama la kita semua melayan sally yang tgh meroyan tgk CNBLUE dia..hahaha....bertungkus lumus sally edit..hahaha...cantik idok..? okay, sila jgn jawab...tau tak cantik...al-maklum la...sally reti guna photoscape je yang lain tak reti....rasa macam dah lama tak cerita pasal CNBLUE....korang rindu dorang tak...? mesti rindu sally update pasal dorang kan....hahahha...walaupun kali terakhir post pasal CNBLUE tu semalam...actually banyak je cerita terbaru...tapi malas nak update...sbb line internet rumah yg super slow! kalau kat office laju sikit...tapi byk keja pulak....esok la tgk camne....

eh, korang tau kan AirAsia akan adakan 1,000,000 seat percuma a.k.a free seating starting malam ni...? sally dengan kakak senior nak tgk tiket ke Korea, tapi takde yang ke Seoul...ada yang ke Busan je...ingat nak g Seoul dulu...kalau dah ke Busan, dekat nak ke Jeju Island pulak...aishhh...duit pun tidak menggembirakan buat masa ni...hihi....

okay la...actually takde benda yang sally nak update, saje je nak cari perhatian malam-malam buta ni...Good Night ye semua! Love & Hugs!! ^_^

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Hati Terluka...

12:46:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Hati ini terluka lagi..
Kini hati ini kembali sakit..
Kembali sayu...
Kembali hening..

Tika keseorangan..bayangmu muncul di awangan..
Menyapa hati lantas melenyapkan sunyi..
Namun kini rindu bermukim dihati..
Menjerat diri..
Tiada arah boleh ku lari..
Tiada jalan boleh ku melangkah pergi..

Sekilas bayangmu muncul kembali..
Melontarkan senyuman dan menghanyut perasaan..
Bagaimana harus ku nafikan..
Andai ini suratan..
Termaktub sebagai kenyataan..
Oh, Tuhan..
Kurniakan aku kekuatan..
Agar dapat ku lalui jalan dan temui jawapan..
Dan keluar daripada penjara tawanan..hati...

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Random by cikamal.com

12:35:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Nickname : Sally

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!